فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 ارسال شده در 19 مرداد، 2023 تو عاشق نبودی ♫ که درد دل عاشقا ♫ رو بفهمی ..♫♬ تو بارون نموندی ♫ که دلگیریه این هوارو ♫ بفهمی..♫♬ تو گریه نکردی ♫ برای کسی تا بدونی ♫ چی میگم..♫♬ دلت تنگ نبوده ♫ میخندی تا از ♫ حس دلتنگی میگم..♫♬ تو تنها نموندی ♫ که حال دل بیقرارو ♫ بفهمی..♫♬ عزیزت نرفته ♫ که تشویش سوت قطارو ♫ بفهمی..♫♬ تو از دست ندادی ♫ بفهمی چیه ترس از ♫ دست دادن..♫♬ جایه من نبودی ♫ بدونی چیه فرق بین ♫ تو و من..♫♬ تو هیچوقت نرفتی ♫ لب جاده تا انتظارو ♫ بفهمی..♫♬ پریشون نبودی ♫ که نگذشتن لحظه هارو ♫ بفهمی..♫♬ تو اونی ♫ که رفته چی میدونی ♫ از غصه ♫ جای خالی..♫♬ ..♫♬ من اونم که مونده ♫ چی میدونم ♫ از قصه ♫ بی خیالی..♫♬ تو عاشق نبودی ♫ که درد دل عاشقا ♫ رو بفهمی..♫♬ تو بارون نموندی ♫ که دلگیریه این ♫ هوارو بفهمی..♫♬ تو گریه نکردی ♫ برای کسی تا بدونی ♫ چی میگم..♫♬ دلت تنگ نبوده ♫ میخندی تا از حس ♫ دلتنگی میگم..♫♬ تو تنها نموندی ♫ که حال دل ♫ بی قرارو بفهمی..♫♬ عزیزت نرفته ♫ که تشویش سوت قطارو ♫ بفهمی..♫♬ تو از دست ندادی ♫ بفهمی چیه ترس از ♫ دست دادن..♫♬ جایه من نبودی ♫ بدونی چیه فرق بین ♫ تو و من..♫♬ 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 19 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: دوسش دارم مرسی قابلی نداشت گلم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .