Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اونکه یه وقتی تنها کسم بود !♫!♭● تنها پناهه دله بی کسم بود تنهام گذاشتو رفت از کنارم !♫!♭● از درد دوریش من بی قرارم هوهوم خیال میکردم پیشم میمونه !♫!♭● ترانه ی عشق واسم میخونه خیال میکردم یه همزبونه !♫!♭● نمیدونستم نامهربونه !♫!♭● 3 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: اونکه یه وقتی تنها کسم بود !♫!♭● تنها پناهه دله بی کسم بود تنهام گذاشتو رفت از کنارم !♫!♭● از درد دوریش من بی قرارم هوهوم خیال میکردم پیشم میمونه !♫!♭● ترانه ی عشق واسم میخونه خیال میکردم یه همزبونه !♫!♭● نمیدونستم نامهربونه !♫!♭● واای مرسی،،خطره انگیز بود❤❤❤ 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: واای مرسی،،خطره انگیز بود❤❤❤ خواهش گلم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۸ در 15:04، Miss nedaa گفته است: اونکه یه وقتی تنها کسم بود !♫!♭● تنها پناهه دله بی کسم بود تنهام گذاشتو رفت از کنارم !♫!♭● از درد دوریش من بی قرارم هوهوم خیال میکردم پیشم میمونه !♫!♭● ترانه ی عشق واسم میخونه خیال میکردم یه همزبونه !♫!♭● نمیدونستم نامهربونه !♫!♭● خدای من یادش بخیر نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .