ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 ارسال شده در 6 مرداد، 2023 غمگینکننده است اینکه آدم کسی را نداشتهباشد تا با او از نگرانیها و آرزوها و ترسهایی که دارد، حرف بزند. غمگینکننده است فیلمهای آخر هفتهات را تنهایی ببینی و چای و قهوهات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغلهها و تلاشها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام اینها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده از چشمهای تو را بگیرد! #نرگس_صرافیان_طوفان 5 نقل قول
Topaz ارسال شده در 6 مرداد، 2023 ارسال شده در 6 مرداد، 2023 28 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: غمگینکننده است اینکه آدم کسی را نداشتهباشد تا با او از نگرانیها و آرزوها و ترسهایی که دارد، حرف بزند. غمگینکننده است فیلمهای آخر هفتهات را تنهایی ببینی و چای و قهوهات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغلهها و تلاشها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام اینها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده از چشمهای تو را بگیرد! #نرگس_صرافیان_طوفان در شرایط فعلی تنهایی بودن و کسی نداشتن رو ترجیح میدم 3 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2023 10 دقیقه قبل، Topaz گفته است: در شرایط فعلی تنهایی بودن و کسی نداشتن رو ترجیح میدم ولی ب وقتش یکی ازین آدما برا هر آدمی نیازه اینم ک دیه پولی نیس واغن انصاف نیس نبودش 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 6 مرداد، 2023 ارسال شده در 6 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: ولی ب وقتش یکی ازین آدما برا هر آدمی نیازه اینم ک دیه پولی نیس واغن انصاف نیس نبودش ای جان 2 نقل قول
علی ارسال شده در 6 مرداد، 2023 ارسال شده در 6 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: غمگینکننده است اینکه آدم کسی را نداشتهباشد تا با او از نگرانیها و آرزوها و ترسهایی که دارد، حرف بزند. غمگینکننده است فیلمهای آخر هفتهات را تنهایی ببینی و چای و قهوهات را تنهایی و در سکوت بنوشی و هر صبح، تنها و غمگین تمام شهر را قدم بزنی و زیر بار مشغلهها و تلاشها، تنهایی کمر خم کنی و یک نفر نباشد که بعد از تمام اینها نگران تو باشد و سراغ نشاطِ سفر کرده از چشمهای تو را بگیرد! #نرگس_صرافیان_طوفان باور کن تنهایی بهتره ادمی ک تنهاس بدون دست انداز به هرچی که میخواد میرسه البته هرکس یجوریه من راجب خودم گفتم 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2023 20 دقیقه قبل، علی گفته است: باور کن تنهایی بهتره ادمی ک تنهاس بدون دست انداز به هرچی که میخواد میرسه البته هرکس یجوریه من راجب خودم گفتم من منظورم ی هم جنس بود ی رفیق ی خواهر نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 6 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: ای جان 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .