نیلوفرآبی ارسال شده در 18 تیر، 2023 ارسال شده در 18 تیر، 2023 تکست ترانه رهایم کن با صدای محسن چاوشی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ببار چشم من ببین چه سیرم ازت ببین چه روزی ازم سیاه کردی فقط تو اون شب بن بست که بغض کرد و شکست شبی که ساکشو بست نگاه کردی فقط گذاشتی راحت ازت جدا شد دلم بسوز خوبه بسوز کمت نباشه دلم ببار این تازه روزای خوب توئه شبی که میبینی دم غروب توئه از اون خزون چه خبر از آسمون چه خبر از اون دو تا چشم پر از جنون چه خبر 4 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 تیر، 2023 ارسال شده در 18 تیر، 2023 عالی عزیزم،آهنگ های چاووشی خیلی دوست دارم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 12:02، نیلوفرآبی گفته است: تکست ترانه رهایم کن با صدای محسن چاوشی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ببار چشم من ببین چه سیرم ازت ببین چه روزی ازم سیاه کردی فقط تو اون شب بن بست که بغض کرد و شکست شبی که ساکشو بست نگاه کردی فقط گذاشتی راحت ازت جدا شد دلم بسوز خوبه بسوز کمت نباشه دلم ببار این تازه روزای خوب توئه شبی که میبینی دم غروب توئه از اون خزون چه خبر از آسمون چه خبر از اون دو تا چشم پر از جنون چه خبر مثل همیشه عالی نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 11:02، نیلوفرآبی گفته است: تکست ترانه رهایم کن با صدای محسن چاوشی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ببار چشم من ببین چه سیرم ازت ببین چه روزی ازم سیاه کردی فقط تو اون شب بن بست که بغض کرد و شکست شبی که ساکشو بست نگاه کردی فقط گذاشتی راحت ازت جدا شد دلم بسوز خوبه بسوز کمت نباشه دلم ببار این تازه روزای خوب توئه شبی که میبینی دم غروب توئه از اون خزون چه خبر از آسمون چه خبر از اون دو تا چشم پر از جنون چه خبر نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .