نیلوفرآبی ارسال شده در 14 تیر، 2023 ارسال شده در 14 تیر، 2023 متن آهنگ قاضی از شادمهر من نمیدونم خودت یه جوری آرومم کن من که جز دستای تو راهِ فراری ندارم یه دیوونه که اصاً کار به جایی ندارم همه دنیا تویی ، باقی همش یه بازیه کوچه ها تنگ میشن ، وقتی نگاهت ناراضیه انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه هی هوا کمتر شد ، جاده ها باریکن من نمیدونم برم یا بمونم کاری کرد چشم تو ساکت شم ، یه آب راکد شم 6 نقل قول
فریحا ارسال شده در 14 تیر، 2023 ارسال شده در 14 تیر، 2023 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ قاضی از شادمهر من نمیدونم خودت یه جوری آرومم کن من که جز دستای تو راهِ فراری ندارم یه دیوونه که اصاً کار به جایی ندارم همه دنیا تویی ، باقی همش یه بازیه کوچه ها تنگ میشن ، وقتی نگاهت ناراضیه انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه هی هوا کمتر شد ، جاده ها باریکن من نمیدونم برم یا بمونم کاری کرد چشم تو ساکت شم ، یه آب راکد شم عالی مرسی قشنگم ویرایش شده 14 تیر، 2023 توسط فریحا 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2023 4 دقیقه قبل، فریحا گفته است: عالی مرسی قشنگم فدات عزیزکم❤ نقل قول
فریحا ارسال شده در 14 تیر، 2023 ارسال شده در 14 تیر، 2023 20 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدات عزیزکم❤ خدانکنه گلبم 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 14 تیر، 2023 ارسال شده در 14 تیر، 2023 7 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ قاضی از شادمهر من نمیدونم خودت یه جوری آرومم کن من که جز دستای تو راهِ فراری ندارم یه دیوونه که اصاً کار به جایی ندارم همه دنیا تویی ، باقی همش یه بازیه کوچه ها تنگ میشن ، وقتی نگاهت ناراضیه انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه هی هوا کمتر شد ، جاده ها باریکن من نمیدونم برم یا بمونم کاری کرد چشم تو ساکت شم ، یه آب راکد شم هی هوا کمتر شد ،،،جاده ها باریکنعالی عزیزم❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2023 2 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: هی هوا کمتر شد ،،،جاده ها باریکنعالی عزیزم❤ فدات قشنگم❤ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .