رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

🔹️ نافرمانی مدنی علیه اداره‌ی برق

گویا اداره‌ی برق، جدولِ قطعی‌هاش را محل به محل و ساعت به ساعت با ترتیبِ سگ‌دو زدن‌های روزانه‌ی من میزان می‌کند. چند روز است از سر صبح تا بوق سگ هرجا که پا می‌گذارم می‌بینم برقش رفته و باید کلی صبر کنم تا برق برگردد و کارم راه بیفتد. شب هم که خیر سرم می‌رسم خانه، برق تمام کوچه رفته و آسانسور خاموش است و باید پنج طبقه را خسته و کوفته بروم بالا، بنشینم و پاهام را دراز کنم و با زن و بچه زل بزنم به کولرِ خاموش.

می‌خواهم از فردا به جدول خاموشی‌ها رکب بزنم و حال اداره‌ی برق را بگیرم. یعنی ترتیبِ کارهای روزمره را تغییر بدهم، به این صورت که تا لنگ ظهر که در خانه برق داریم بخوابم، بعد مثلن ساعت ۲ بعدازظهر چند تا کارگر سوار کنم ببرم سر فلان ساختمان، یک چند ساعتی زیر جِنگ آفتاب، رُسِ کارگرها را بکشم. سپس ساعت ۶ عصر بروم نظام مهندسی و از امکانات منحصر‌به‌فردی که برای مهندسین فراهم کرده‌اند؛ از جمله دستگاه واکس اتوماتِ کفش و پخش سمفونی موتزارت در مستراح، بهره‌مند شوم. آنگاه ساعت ۸ غروب نهار بگیرم ببرم با کارگرها و استادکار سر بهمان ساختمانِ نیمه‌کاره بخورم و بالا سرشان بایستم تا از زیر کار در نروند. سپس‌تر حوالی ساعت ۱۲ شب، سرِ راهِ شهرداری یک هندوانه هم از وانتی بخرم یک‌راست بروم واحد تخلفات و ماده‌ صد شهرداری، یک دوش آب ولرم بگیرم و همان‌جا شام بخورم و تخت بخوابم. صبح که شد بیدار می‌شوم و سرخطِ خبرها را در مستراح شهرداری می‌بینم و یک دشتِ سرصبح به چاه شهرداری می‌بخشم و ساعت ۷ صبح می‌روم خانه، سوار آسانسور می‌شوم می‌روم بالا، بعد کولر را روشن می‌کنم و با زن و بچه بلند می‌گوییم "مرگ بر امریکا"، و تا لنگ ظهر می‌خوابم.
لطفن به من بگویید ماشالله. ■

#بابک_ملک_زاده

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...