نیلوفرآبی ارسال شده در 31 خرداد، 2023 ارسال شده در 31 خرداد، 2023 متن آهنگ ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── I gotta find myself, gonna find it now من باید خودمو پیدا کنم باید همین الان پیدا کنم “♪ I gotta be a man, I gotta find him now باید یه مرد بشم باید اونو همین الان پیدا کنم “♪ I gotta be a man, I gotta be the man باید یه مرد بشم باید مرد این کار بشم “♪ When I come to town for the last time وقتی برای اخرین بار به شهر میرم Pull up in a fast car for the first time برای اولین بار تو یه ماشین سریع هستم “♪ I’m gonna say goodbye من باید خداحافظی کنم “♪ You didn’t see me cry تو گریه کردن منو ندیدی “♪ I got a million on my soul برای سرم یک میلیون جایزه گذاشتن “♪ I go build an army on my own میرم که ارتش خودمو تشکیل بدم “♪ They put a bounty in my soul آنها برای کشتنم جایزه تعیین کردن 1 نقل قول
Armin_music ارسال شده در 31 خرداد، 2023 ارسال شده در 31 خرداد، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── I gotta find myself, gonna find it now من باید خودمو پیدا کنم باید همین الان پیدا کنم “♪ I gotta be a man, I gotta find him now باید یه مرد بشم باید اونو همین الان پیدا کنم “♪ I gotta be a man, I gotta be the man باید یه مرد بشم باید مرد این کار بشم “♪ When I come to town for the last time وقتی برای اخرین بار به شهر میرم Pull up in a fast car for the first time برای اولین بار تو یه ماشین سریع هستم “♪ I’m gonna say goodbye من باید خداحافظی کنم “♪ You didn’t see me cry تو گریه کردن منو ندیدی “♪ I got a million on my soul برای سرم یک میلیون جایزه گذاشتن “♪ I go build an army on my own میرم که ارتش خودمو تشکیل بدم “♪ They put a bounty in my soul آنها برای کشتنم جایزه تعیین کردن ✌✌ 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱۱ در 20:10، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ ───├ ✦♪♫♪✦ ┤─── I gotta find myself, gonna find it now من باید خودمو پیدا کنم باید همین الان پیدا کنم “♪ I gotta be a man, I gotta find him now باید یه مرد بشم باید اونو همین الان پیدا کنم “♪ I gotta be a man, I gotta be the man باید یه مرد بشم باید مرد این کار بشم “♪ When I come to town for the last time وقتی برای اخرین بار به شهر میرم Pull up in a fast car for the first time برای اولین بار تو یه ماشین سریع هستم “♪ I’m gonna say goodbye من باید خداحافظی کنم “♪ You didn’t see me cry تو گریه کردن منو ندیدی “♪ I got a million on my soul برای سرم یک میلیون جایزه گذاشتن “♪ I go build an army on my own میرم که ارتش خودمو تشکیل بدم “♪ They put a bounty in my soul آنها برای کشتنم جایزه تعیین کردن عالی بود نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .