نیلوفرآبی ارسال شده در 21 خرداد، 2023 ارسال شده در 21 خرداد، 2023 Birdy -Silhouette There are shadows in my dreams Storms that steer me out of reach And you just wait on my defeat سايه ها بر روياهايم سايه افكندن طوفانهايى كه مرا با خود ميبرند و از دسترس دور ميكنند و تو منتظر شكست من هستى So I built an army underneath And now they guard me while I sleep And this worn out frame will carry me پس ارتشى را زير اينهمه عذاب ساختم و حالا آنها حتى در خوابم هم از من حفاظت ميكنند و اين قاب كهنه مرا در خود نگه خواهد داشت 1 ( Don't go holding your breath You know that I'm not done yet There's still a fight in me left Don't go shouting out loud That you're claiming the crown I'm down but not out بى جهت دلت رو خوش نكن ميدانى كه هنوز كارم تمام نشده هنوز هم درونم جنگى برپاست فريادكشان و در طلب اين تاج نرو من زمين خوردم اما از اين جنگ بيرون نميرم And the bittersweet Of every new defeat Is I'm stronger than before Maybe on my knees But I still believe These broken wings will soar و اين حس تلخ و شيرينه هر شكست تازه اى كه مرا قوى تر از گذشته ميكند شايد به زانو افتادم اما هنوز هم باور دارم اون بالهاى شكسته ام اوج خواهند گرفت Untie my silhouette It's all that is left Of a broken heart Leave all of my regrets To sink like ship wrecks Through oceans dark ) 1 شبح مرا از بند برهان اين تنها چيزيست كه از يك قلب شكسته باقى مانده ست تمام حسرت هايم را پشت سر ميگذارم چون لاشه ى يك كشتى غرق شده در ميان اقيانوس هاى تاريک In the dust I wrote my name And from the ruins hopes were raised Cause all that's lost can be replaced ,In time نامم را در ميان غبار نوشتم و ميدانم كه از ميان خرابى هاست كه اميد برمى خيزد چرا كه هرچه از دست رفت را ميتوان جايگزين كرد در زمان مناسبش 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱ در 15:04، نیلوفرآبی گفته است: Birdy -Silhouette There are shadows in my dreams Storms that steer me out of reach And you just wait on my defeat سايه ها بر روياهايم سايه افكندن طوفانهايى كه مرا با خود ميبرند و از دسترس دور ميكنند و تو منتظر شكست من هستى So I built an army underneath And now they guard me while I sleep And this worn out frame will carry me پس ارتشى را زير اينهمه عذاب ساختم و حالا آنها حتى در خوابم هم از من حفاظت ميكنند و اين قاب كهنه مرا در خود نگه خواهد داشت 1 ( Don't go holding your breath You know that I'm not done yet There's still a fight in me left Don't go shouting out loud That you're claiming the crown I'm down but not out بى جهت دلت رو خوش نكن ميدانى كه هنوز كارم تمام نشده هنوز هم درونم جنگى برپاست فريادكشان و در طلب اين تاج نرو من زمين خوردم اما از اين جنگ بيرون نميرم And the bittersweet Of every new defeat Is I'm stronger than before Maybe on my knees But I still believe These broken wings will soar و اين حس تلخ و شيرينه هر شكست تازه اى كه مرا قوى تر از گذشته ميكند شايد به زانو افتادم اما هنوز هم باور دارم اون بالهاى شكسته ام اوج خواهند گرفت Untie my silhouette It's all that is left Of a broken heart Leave all of my regrets To sink like ship wrecks Through oceans dark ) 1 شبح مرا از بند برهان اين تنها چيزيست كه از يك قلب شكسته باقى مانده ست تمام حسرت هايم را پشت سر ميگذارم چون لاشه ى يك كشتى غرق شده در ميان اقيانوس هاى تاريک In the dust I wrote my name And from the ruins hopes were raised Cause all that's lost can be replaced ,In time نامم را در ميان غبار نوشتم و ميدانم كه از ميان خرابى هاست كه اميد برمى خيزد چرا كه هرچه از دست رفت را ميتوان جايگزين كرد در زمان مناسبش 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .