Miss nedaa ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بیا بهم بگو چیه جنس دل تو… کاش اون همه طاقتی که تو داریو بدی من! نصف این خیابونارو گرفتی از من… هرجا که میرفتیم باهم دوتایی رو نمیرم همیشه منتظر حرکت از سمت منی… کاش اونی که بهت گفته خدایی رو ببینم… بدم میاد از هرکی که دور و برته! از اونا که میدونن تو کجایی و نمیگن… تنگ میشه دلم واست دم صبح من خل! وگرنه کم ندیدم همه طور بعد تو… بعد من به هیچ کسی اگه شد نده قول… فکرت منو میکشونه دم پل نده هل… تنگ میشه دلم واست دم صبح من خل! وگرنه کم ندیدم همه طور بعد تو… بعد من به هیچ کسی اگه شد نده قول… 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 2 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ❤❤❤❤ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 عاللللللللللللللللییییییییییییییییییییی بود نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 خیلی قشنگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 زیباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بود نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 2 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2023 18 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: عاللللللللللللللللییییییییییییییییییییی بود مررررسی نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ در 12:33، Miss nedaa گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بیا بهم بگو چیه جنس دل تو… کاش اون همه طاقتی که تو داریو بدی من! نصف این خیابونارو گرفتی از من… هرجا که میرفتیم باهم دوتایی رو نمیرم همیشه منتظر حرکت از سمت منی… کاش اونی که بهت گفته خدایی رو ببینم… بدم میاد از هرکی که دور و برته! از اونا که میدونن تو کجایی و نمیگن… تنگ میشه دلم واست دم صبح من خل! وگرنه کم ندیدم همه طور بعد تو… بعد من به هیچ کسی اگه شد نده قول… فکرت منو میکشونه دم پل نده هل… تنگ میشه دلم واست دم صبح من خل! وگرنه کم ندیدم همه طور بعد تو… بعد من به هیچ کسی اگه شد نده قول… مثل همیشه عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .