Gsky ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 - یه وقتایی انقدر ذره ذره روحت خط خطی میشه ك ؛ وقتی یه نقطه بهش اضافه بشه . جای سفید واسش نمیمونه . یه وقتایی انقدر قطره قطره پر میشی که جای یه قطرهی اضافی نداری . و سرریز میشی . . گاهی انقدر پر از حرفی که دهانت کوچیکه واسه بیرون ریختن ؛ اون حجم از کلمه . . اونجا ترجیح میدی سکوت کنی . بحث نکنی . شایدم چند تا ازون کلمهها شکلشون عوض بشه . و اشک بشن از چشمات سرازیر شن . گاهی ترجیح میدی خودتو جمع کنی . بشی یه وجب ؛ بری توی لاک خودتو یه جا گموگور بشی که هیچ کس پیدات نکنه . گاهی ترجیح میدی بگی حق با شماست . چون دیگه نمیخوای بدیهاتو بگی . دیگه نمیخوای بگی چی راه تنفستو گرفته . . وقتی هزار بار گفتیو شنیده نشدی . میذاری و میری . همهی خاطره هارو . همهی دوست داشتنارو . . همهی همهی هرچی بوده رو . و همهی چیزایی که باید میبوده و نبوده رو 1 نقل قول
Gsky ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 - یک بار هم وقتی خیلی از دستش عصبانی و ناراحت شده بودم ؛ هر چی بغض و خشم داشتم . ریختم توی صدام و گفتم : آخه من سرمو به کدوم دیوار بکوبونم که حالم خوب بشه؟! آروم گفت : بکوب به دیوار سینه من . اون لحظه با این حرف . . من تموم بغض و کینه رو یادم رفت ؛ و اصلاً نمیدونستم چرا از دستش ناراحتم . عشق یه همچین خاصیتی داره . . وقتی از دست هم ناراحت میشین . بهترین جا برای کوبوندن سرتون . . دیوار سینشه . بعدش آرومِ آروم میشین :)!' - من هنوز با خودم کنار نیومدم ؛ من احساس میکنم دیگه هیچ آدمی وجود نداره ك . . بتونم مثل تو . اون حرفا رو بهش بزنم . تو آخرین آدمی بودی که من میخواستم ترکش کنم ؛ و تفاوت ما همین جا بود . تو هیچوقت نخواستی که متوجه شی . . من تو رو خیلی دوستداشتنیتر از اون چیزی که فکر میکنی میبینم . من هیچوقت چنین آدمی نبودم که بخوام اینقدر کوتاه بیام ؛ اما تو فرق میکردی . . برای من ماست سیاه بود اگر تو میگفتی ؛ من میتونستم اندازهی تمام رمانهای عاشقانهی دنیا واست بنویسم . امّا . . ‹ تنها کاری که الان ازم برمیاد ؛ غمگین بودنه :))!' 1 نقل قول
Gsky ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 اگر یک تکّه نخ و سوزن داشتم، خودم را به تو میدوختم. مثل دکمه ی پیراهنت، باوقار ؛ سر برسینه ات... خوشبخت ترین دکمه ی دنیا بودم، درست روی قلبت..! اگر روزی جز شادیِ تو چیز دیگری خواستم به عشقِ من شک کن... ℒℴνℯ♥ 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .