Miss nedaa ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── به به هوای دلیه… حال خوشگلیه؛ که مال خودم شدی… چیه مگه مشکلیه؟! تو هی الکی؛ با اون چشای عروسکی… میری روی اعصابم؛ از بس با نمکی! آره تو مال قلبمی… ردی دمدمی! با یه تیر اومدی؛ یهویی وسط خالِ دلمو زدی چشمات نابه! آره گیراییم داره… یه جوری که واسه آدم، شب و روز نمیذاره بذار بگیرم دستاتو… ویرایش شده 24 اردیبهشت، 2023 توسط Miss nedaa 2 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── به به هوای دلیه… حال خوشگلیه؛ که مال خودم شدی… چیه مگه مشکلیه؟! تو هی الکی؛ با اون چشای عروسکی… میری روی اعصابم؛ از بس با نمکی! آره تو مال قلبمی… ردی دمدمی! با یه تیر اومدی؛ یهویی وسط خالِ دلمو زدی چشمات نابه! آره گیراییم داره… یه جوری که واسه آدم، شب و روز نمیذاره بذار بگیرم دستاتو… لایک داری زیاااد 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: لایک داری زیاااد مرسی ک نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: مرسی ک خواااهش میشه از طرف داییشون لپ خواهرزاده ها رو بوس نزدیک به گاز کن خخخ نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، بمب انرژی گفته است: خواااهش میشه از طرف داییشون لپ خواهرزاده ها رو بوس نزدیک به گاز کن خخخ خخخ حتما دایی بمبیعاقا اسمتو بگو هی نگم بمب نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: خخخ حتما دایی بمبیعاقا اسمتو بگو هی نگم بمب چ خواهری هستی اسم خان داداشتو نمیدونی؟ من حسینم دیگههه خییلیم معروفم خخخ عزیزییی خااانوادگی خفن باشییین نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 10 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: چ خواهری هستی اسم خان داداشتو نمیدونی؟ من حسینم دیگههه خییلیم معروفم خخخ عزیزییی خااانوادگی خفن باشییین مرسی حسین جان نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 56 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: مرسی حسین جان خواااهش میشه خواهر گرامییی بوس و گاز یادت نره خخخ نقل قول
دل آرام ارسال شده در 11 شهریور، 2023 ارسال شده در 11 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۵ در 08:57، Miss nedaa گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── به به هوای دلیه… حال خوشگلیه؛ که مال خودم شدی… چیه مگه مشکلیه؟! تو هی الکی؛ با اون چشای عروسکی… میری روی اعصابم؛ از بس با نمکی! آره تو مال قلبمی… ردی دمدمی! با یه تیر اومدی؛ یهویی وسط خالِ دلمو زدی چشمات نابه! آره گیراییم داره… یه جوری که واسه آدم، شب و روز نمیذاره بذار بگیرم دستاتو… نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .