Miss nedaa ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا ♩♩ ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم !! اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم ♩♩ دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم !! _____ انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم ♩♩ همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم !! عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم ♩♩ _____ دلم بدون تو اصلا با هیچی سرگرم نمیشه ♩♩ آخه میدونی که وقتی تو باشی سردم نمیشه !! زیر و رو میشه قلبم تا تو نگام میکنی ♩♩ من میبری دریا تو موتو وا میکنی !! 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا ♩♩ ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم !! اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم ♩♩ دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم !! _____ انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم ♩♩ همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم !! عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم ♩♩ _____ دلم بدون تو اصلا با هیچی سرگرم نمیشه ♩♩ آخه میدونی که وقتی تو باشی سردم نمیشه !! زیر و رو میشه قلبم تا تو نگام میکنی ♩♩ من میبری دریا تو موتو وا میکنی !! عالی 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 11 شهریور، 2023 ارسال شده در 11 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۳ در 10:10، Miss nedaa گفته است: میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا ♩♩ ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم !! اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم ♩♩ دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم !! _____ انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم ♩♩ همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم !! عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم ♩♩ _____ دلم بدون تو اصلا با هیچی سرگرم نمیشه ♩♩ آخه میدونی که وقتی تو باشی سردم نمیشه !! زیر و رو میشه قلبم تا تو نگام میکنی ♩♩ من میبری دریا تو موتو وا میکنی !! Thanks نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .