نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2023 انگار از غیب اومدی نشستی تو دلم من روانیه اون دوتا چشم خوشگلم وا میشه با بودنت گره هر مشکلم بودنت آرامشه به تو قرصه دلم بین من و تو عشق که موج میزنه تازه رابطه ما دوتا غنچه زده شروع میکنیم میسازیم از صفر تا صدش زندگی رو میگذرونیم با خوب و بدش بمونی برام موهامون با هم سفید شه تموم شهر شاهد این عشق عمیق شه بمونی برام تو دلم ریشه دووندی خوب کردی پای منو به این عشق کشوندی 6 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: انگار از غیب اومدی نشستی تو دلم من روانیه اون دوتا چشم خوشگلم وا میشه با بودنت گره هر مشکلم بودنت آرامشه به تو قرصه دلم بین من و تو عشق که موج میزنه تازه رابطه ما دوتا غنچه زده شروع میکنیم میسازیم از صفر تا صدش زندگی رو میگذرونیم با خوب و بدش بمونی برام موهامون با هم سفید شه تموم شهر شاهد این عشق عمیق شه بمونی برام تو دلم ریشه دووندی خوب کردی پای منو به این عشق کشوندی 2 2 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 22 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: انگار از غیب اومدی نشستی تو دلم من روانیه اون دوتا چشم خوشگلم وا میشه با بودنت گره هر مشکلم بودنت آرامشه به تو قرصه دلم بین من و تو عشق که موج میزنه تازه رابطه ما دوتا غنچه زده شروع میکنیم میسازیم از صفر تا صدش زندگی رو میگذرونیم با خوب و بدش بمونی برام موهامون با هم سفید شه تموم شهر شاهد این عشق عمیق شه بمونی برام تو دلم ریشه دووندی خوب کردی پای منو به این عشق کشوندی فقط شیفته اون قسمتشم ک میگه بمونی موهامون با هم سفید شه 2 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 لاااااااااایک لااااااایکے 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 عاااااااالییییے عااااااااااالے نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 عاااااااالییییے عااااااااااالے بود نقل قول
دل آرام ارسال شده در 15 مهر، 2023 ارسال شده در 15 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ در 08:57، نیلوفرآبی گفته است: انگار از غیب اومدی نشستی تو دلم من روانیه اون دوتا چشم خوشگلم وا میشه با بودنت گره هر مشکلم بودنت آرامشه به تو قرصه دلم بین من و تو عشق که موج میزنه تازه رابطه ما دوتا غنچه زده شروع میکنیم میسازیم از صفر تا صدش زندگی رو میگذرونیم با خوب و بدش بمونی برام موهامون با هم سفید شه تموم شهر شاهد این عشق عمیق شه بمونی برام تو دلم ریشه دووندی خوب کردی پای منو به این عشق کشوندی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .