نیلوفرآبی ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 میخوام تو دلت لونه کنم میخوام از غما دورت کنم رامی هر روز خیره شم بهت پیشتم میشم محوت همین جا بمون پیش خودم دوست دارم هی تورو نگات کنم تو بلدی دلمو ببری ندیدم کسی اینجوری شبیهت یه جوری دیگم با تو انگاری دیوونه شدم عقل از سرم پرید میخوام تو دلت لونه کنم میخوام از غما دورت کنم موهاتو خودم شونه کنم چقدر حالم باهات خوبه گلم میخوام تو دلت لونه کنم من از غما دورت کنم موهاتو خودم شونه کنم چقدر حالم باهات خوبه گلم 6 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2023 33 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: میخوام تو دلت لونه کنم میخوام از غما دورت کنم رامی هر روز خیره شم بهت پیشتم میشم محوت همین جا بمون پیش خودم دوست دارم هی تورو نگات کنم تو بلدی دلمو ببری ندیدم کسی اینجوری شبیهت یه جوری دیگم با تو انگاری دیوونه شدم عقل از سرم پرید میخوام تو دلت لونه کنم میخوام از غما دورت کنم موهاتو خودم شونه کنم چقدر حالم باهات خوبه گلم میخوام تو دلت لونه کنم من از غما دورت کنم موهاتو خودم شونه کنم چقدر حالم باهات خوبه گلم 1 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 بده موهاتو شونه کنمکشیدم موهاتو ناراحت نشی ها 1 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ در 09:29، نیلوفرآبی گفته است: میخوام تو دلت لونه کنم میخوام از غما دورت کنم رامی هر روز خیره شم بهت پیشتم میشم محوت همین جا بمون پیش خودم دوست دارم هی تورو نگات کنم تو بلدی دلمو ببری ندیدم کسی اینجوری شبیهت یه جوری دیگم با تو انگاری دیوونه شدم عقل از سرم پرید میخوام تو دلت لونه کنم میخوام از غما دورت کنم موهاتو خودم شونه کنم چقدر حالم باهات خوبه گلم میخوام تو دلت لونه کنم من از غما دورت کنم موهاتو خودم شونه کنم چقدر حالم باهات خوبه گلم ولی چ آهنگ جذابیه ب دل نشست لایک 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 عالیییییے بوووووود نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 لااااااااایییییییییکے لاااااااییییک نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .