نیلوفرآبی ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 جدیدترین تک اهنگ های زیبا رحیمی نکن اینجوری با دل من، نشو اینجوری قاتل من به کی دل بدم جز دل تو، که تو دل میدی جز دل من به کی دل بدم جز دل تو، که تو دل میدی جز دل من نکن از دل من دلتو، هنوز فکر من بنده به تو چرا رد میشی از دل من، مگه بد بودم با دل تو دیگه کی میشه عاشق من، وقتی من شدم عاشق تو انقده دلتنگ توئم، گریه گرفت بوی تنم خدا نیاره این غمو، حتی برای دشمنم به مو رسید پاره نشد، این رابطه میونمون منو فراموشم نکنم، تنهام نذار 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 18 مهر، 2023 ارسال شده در 18 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۳ در 05:59، نیلوفرآبی گفته است: جدیدترین تک اهنگ های زیبا رحیمی نکن اینجوری با دل من، نشو اینجوری قاتل من به کی دل بدم جز دل تو، که تو دل میدی جز دل من به کی دل بدم جز دل تو، که تو دل میدی جز دل من نکن از دل من دلتو، هنوز فکر من بنده به تو چرا رد میشی از دل من، مگه بد بودم با دل تو دیگه کی میشه عاشق من، وقتی من شدم عاشق تو انقده دلتنگ توئم، گریه گرفت بوی تنم خدا نیاره این غمو، حتی برای دشمنم به مو رسید پاره نشد، این رابطه میونمون منو فراموشم نکنم، تنهام نذار نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .