GiSoU ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کی و دیدی به خودش ♬♫♪ گیر بده به خودش حکم تیر بده به خودش ♬♫♪ هی سلام کنه و جواب خودش و دیر بده به خودش ♬♫♪ خونه پرش تو که نداری برش این سیم و ببرش ♬♫♪ همه میگن من مرموزم کار هر روزم بشینم با خودم چت کنم هی ♬♫♪ خط روی خط کنم دروغ زیاد حرف راست کم ♬♫♪ همینه همیشه پشت ماسکم روح من قهره با جسمم ♬♫♪ من یه قهرمان بی قصه م کی و دیدی به خودش گیر بده ♬♫♪ به خودش حکم تیر بده به خودش ♬♫♪ هی سلام کنه و جواب خودش و دیر بده به خودش ♬♫♪ خونه پرش تو که نداری برش این سیم و ببرش ♬♫♪ همه میگن من مرموزم کار هر روزم بشینم با خودم چت کنم هی ♬♫♪ خط روی خط کنم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 1 مهر، 2023 ارسال شده در 1 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ در 13:33، GiSoU گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── کی و دیدی به خودش ♬♫♪ گیر بده به خودش حکم تیر بده به خودش ♬♫♪ هی سلام کنه و جواب خودش و دیر بده به خودش ♬♫♪ خونه پرش تو که نداری برش این سیم و ببرش ♬♫♪ همه میگن من مرموزم کار هر روزم بشینم با خودم چت کنم هی ♬♫♪ خط روی خط کنم دروغ زیاد حرف راست کم ♬♫♪ همینه همیشه پشت ماسکم روح من قهره با جسمم ♬♫♪ من یه قهرمان بی قصه م کی و دیدی به خودش گیر بده ♬♫♪ به خودش حکم تیر بده به خودش ♬♫♪ هی سلام کنه و جواب خودش و دیر بده به خودش ♬♫♪ خونه پرش تو که نداری برش این سیم و ببرش ♬♫♪ همه میگن من مرموزم کار هر روزم بشینم با خودم چت کنم هی ♬♫♪ خط روی خط کنم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── لایک نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .