نیلوفرآبی ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── دیگه هیچی مثل سابق نمیشه نه! گفتی عاشق نمیشم پس چی شد؟ بگو عوض شدی تو یه دفعه دلتو ازم بریدو! رفتی با غریبه نشستی چطور، شنیدم بهش دادی راحت دلتو؟! ادا اتفارات همه واسه من بود برو برگرد که زدم سیکتو! هرکی جا من بود میرفت از پیشت همون چند روز اول… تو ببین چیکار کردی با منی که نمیدونست چیه عاشقی اصلا! گفتی از سنگه دلت میدونم تنگه دلت… حالا برو راحت باش اونی که میخواستت کرده ولت! هی چقدر دلم سرده رفتنی که برنمیگرده 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 18 مهر، 2023 ارسال شده در 18 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ در 17:48، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── دیگه هیچی مثل سابق نمیشه نه! گفتی عاشق نمیشم پس چی شد؟ بگو عوض شدی تو یه دفعه دلتو ازم بریدو! رفتی با غریبه نشستی چطور، شنیدم بهش دادی راحت دلتو؟! ادا اتفارات همه واسه من بود برو برگرد که زدم سیکتو! هرکی جا من بود میرفت از پیشت همون چند روز اول… تو ببین چیکار کردی با منی که نمیدونست چیه عاشقی اصلا! گفتی از سنگه دلت میدونم تنگه دلت… حالا برو راحت باش اونی که میخواستت کرده ولت! هی چقدر دلم سرده رفتنی که برنمیگرده مرسی بانو نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .