نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 . آدما یه وقتایی دلتو میشکنن، یه وقتایی همهی باوراتو خراب میکنن، اولیه شاید یکم خاک بشینه روش بشه بعدش یه کاریش کرد، ولی دومی رو هیچکاری نمیشه کرد، هیچوقت باورای کسیو خراب نکنید، شاید بعدش دیگه هیچوقت نتونه هیچکسو باور کنه. 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: چقدر قشنگ بود نیلو جانم مرسی❤❤❤ فدات عزیزم. همیشه یکی رو خیلی قبول داری اون همیشه تکیه گاهت بود و پیشت بود و باور داری آدم خوب داستان زندگیت. امان از روزی که بفهمی این آدم اونی نیست که فکر میکردی، هیچ چیز مثل این نمیتونه داغونت. ان شاالله آدم خوبای زندگیمون همیشه خوب بمونن برامون🪷 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: انشالله نیلو جانم بدترین چیز اینه باورت از یه ادم امن خراب شه دیگه بعدش نمیتونی به کسی اعتماد کنی ...امیدوارم کسی باشه تو زندگیت که حس امن بودن بهت بده همیشه و پایدار باشه امنیتش قشنگم❤❤ . ان شاالله ت زندگی همه ی آدم امن همیشگی وجود داشت باشه. اره عزیزم من شخصا طاقت ندارم آدمی که خیلی برام عزیز یهو بد بشه. و کلا میگم همه بد بشن مهم نیست تو خوب بمون برای من🪷 2 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 34 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: . آدما یه وقتایی دلتو میشکنن، یه وقتایی همهی باوراتو خراب میکنن، اولیه شاید یکم خاک بشینه روش بشه بعدش یه کاریش کرد، ولی دومی رو هیچکاری نمیشه کرد، هیچوقت باورای کسیو خراب نکنید، شاید بعدش دیگه هیچوقت نتونه هیچکسو باور کنه. نمیخوام جو بدم اما از ما که گذشت کاش به بقیه نرسه این چیزا 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 11 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: من تمام سعیمو میکنم تاهر وقت که بخوای ادم امنت باشم قشنگم ❤❤ فدات عزیزکم منم🪷 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .