نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 بودن های نصفه و نيمه آدم ها به هيچ دردتان نمی خورد! خودتان را گرفتار همچين افرادی نكنيد ! همانها كه نه می شود گفت دارينشان و نه می شود گفت ندارينشان! همانها كه تنها شما را از كسانی كه واقعا دوستتان دارند دور می كنند! و در آخر با يک جمله ی "لياقت تو بهتر از من است" رهايتان می كنند و خطايشان را توجيه! و شما می مانيد و آدم هايي كه به خاطر وجود آنها دركنارتان و دوست داشتنشان، از خود رهانده ايد و جز تنهايی راهی برای خود نگذاشته ايد 1 1 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: بودن های نصفه و نيمه آدم ها به هيچ دردتان نمی خورد! خودتان را گرفتار همچين افرادی نكنيد ! همانها كه نه می شود گفت دارينشان و نه می شود گفت ندارينشان! همانها كه تنها شما را از كسانی كه واقعا دوستتان دارند دور می كنند! و در آخر با يک جمله ی "لياقت تو بهتر از من است" رهايتان می كنند و خطايشان را توجيه! و شما می مانيد و آدم هايي كه به خاطر وجود آنها دركنارتان و دوست داشتنشان، از خود رهانده ايد و جز تنهايی راهی برای خود نگذاشته ايد کاملا درسته گاهی خودم طرف مقابل این ماجرا بودم متاسفانه اما خوشبختانه از روی اجبار بود نه مرض و این چیزا 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .