نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 متن آهنگ کوه یخ فرزاد فرزین اگه بعد تو بارون بگیره آروم نگیره قلبم چی فکر تو اگه تنهام نذاره بازم حریف قلبم شی اگه عادت نکردم چی اصلا همه روزای بعدم چی از وقتی رفتی تو رو قلبم کوه آتیشه این حالی که میبینم بعید میدونم عادی شه توی این دل وا مونده مگه چقدر غصه جا میشه من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم با همه روزایی که این دوری عذابش کرد نمیشه عشقو که همینجوری خرابش کرد من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم با همه روزایی که این دوری عذابش کرد 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ کوه یخ فرزاد فرزین اگه بعد تو بارون بگیره آروم نگیره قلبم چی فکر تو اگه تنهام نذاره بازم حریف قلبم شی اگه عادت نکردم چی اصلا همه روزای بعدم چی از وقتی رفتی تو رو قلبم کوه آتیشه این حالی که میبینم بعید میدونم عادی شه توی این دل وا مونده مگه چقدر غصه جا میشه من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم با همه روزایی که این دوری عذابش کرد نمیشه عشقو که همینجوری خرابش کرد من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم با همه روزایی که این دوری عذابش کرد بی نظیر 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 18 مهر، 2023 ارسال شده در 18 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ در 09:09، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ کوه یخ فرزاد فرزین اگه بعد تو بارون بگیره آروم نگیره قلبم چی فکر تو اگه تنهام نذاره بازم حریف قلبم شی اگه عادت نکردم چی اصلا همه روزای بعدم چی از وقتی رفتی تو رو قلبم کوه آتیشه این حالی که میبینم بعید میدونم عادی شه توی این دل وا مونده مگه چقدر غصه جا میشه من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم با همه روزایی که این دوری عذابش کرد نمیشه عشقو که همینجوری خرابش کرد من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم با همه روزایی که این دوری عذابش کرد عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .