نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) لو كنت نغمّض عينيّا اگر میتوانستم چشمانم را ببندم و تاخذني الأحلام من يديّا و رویاها دستانم را میگرفتند، و نعلى و نحلّق في سماء جديدة برمیخاستم و در آسمان جدیدی پرواز میکردم و ننسى الوجايع ، و آنگاه درد خود را فراموش میکردم لو كنت نسافر في خيالي اگر میتوانستم در خیال خود سفر کنم نزرع و نبني قصور ليالي کاخها و شبهایی پرعشق خلق میکردم، يكبر فيها الحب و آمالي و نمحي الآلام .. تا در آنجا عشق و امیدهایم رشد کنند و آنوقت دردهایمان را فراموش میکردیم .. دنيا ترى فيها ملامح ناس دنیایی که مردمان امروز را در آن میبینیم، قوسها البؤس و الضلم و القهر سیمایی انباشته از ظلم و بی عدالتی و رنج دارد. من واقع عاسر يعبث بكلّ ما نبنيه ، همراه با واقعیتی تلخ که همۀ خواستههایمان را درو میکند دنيا علت فيها أسوار طغيان دنیایی با دیوارهای بلند استبداد سحق فينا أحلاما أحلامْ همۀ خیالات و رویاهایمان را خرد میکند و عمّ الظّلام و الأنانيّة في كل القلوب و سیاهی (تاریکی) و خودخواهی را در همه قلبها مینشاند ویرایش شده 10 آذر، 2023 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: لو كنت نغمّض عينيّا اگر میتوانستم چشمانم را ببندم و تاخذني الأحلام من يديّا و رویاها دستانم را میگرفتند، و نعلى و نحلّق في سماء جديدة برمیخاستم و در آسمان جدیدی پرواز میکردم و ننسى الوجايع ، و آنگاه درد خود را فراموش میکردم لو كنت نسافر في خيالي اگر میتوانستم در خیال خود سفر کنم نزرع و نبني قصور ليالي کاخها و شبهایی پرعشق خلق میکردم، يكبر فيها الحب و آمالي و نمحي الآلام .. تا در آنجا عشق و امیدهایم رشد کنند و آنوقت دردهایمان را فراموش میکردیم .. دنيا ترى فيها ملامح ناس دنیایی که مردمان امروز را در آن میبینیم، قوسها البؤس و الضلم و القهر سیمایی انباشته از ظلم و بی عدالتی و رنج دارد. من واقع عاسر يعبث بكلّ ما نبنيه ، همراه با واقعیتی تلخ که همۀ خواستههایمان را درو میکند دنيا علت فيها أسوار طغيان دنیایی با دیوارهای بلند استبداد سحق فينا أحلاما أحلامْ همۀ خیالات و رویاهایمان را خرد میکند و عمّ الظّلام و الأنانيّة في كل القلوب و سیاهی (تاریکی) و خودخواهی را در همه قلبها مینشاند ی آرامشی داره نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی نفسی من❤ فدات قشنگ من❤ نقل قول
دل آرام ارسال شده در 4 مهر، 2023 ارسال شده در 4 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ در 23:31، نیلوفرآبی گفته است: لو كنت نغمّض عينيّا اگر میتوانستم چشمانم را ببندم و تاخذني الأحلام من يديّا و رویاها دستانم را میگرفتند، و نعلى و نحلّق في سماء جديدة برمیخاستم و در آسمان جدیدی پرواز میکردم و ننسى الوجايع ، و آنگاه درد خود را فراموش میکردم لو كنت نسافر في خيالي اگر میتوانستم در خیال خود سفر کنم نزرع و نبني قصور ليالي کاخها و شبهایی پرعشق خلق میکردم، يكبر فيها الحب و آمالي و نمحي الآلام .. تا در آنجا عشق و امیدهایم رشد کنند و آنوقت دردهایمان را فراموش میکردیم .. دنيا ترى فيها ملامح ناس دنیایی که مردمان امروز را در آن میبینیم، قوسها البؤس و الضلم و القهر سیمایی انباشته از ظلم و بی عدالتی و رنج دارد. من واقع عاسر يعبث بكلّ ما نبنيه ، همراه با واقعیتی تلخ که همۀ خواستههایمان را درو میکند دنيا علت فيها أسوار طغيان دنیایی با دیوارهای بلند استبداد سحق فينا أحلاما أحلامْ همۀ خیالات و رویاهایمان را خرد میکند و عمّ الظّلام و الأنانيّة في كل القلوب و سیاهی (تاریکی) و خودخواهی را در همه قلبها مینشاند عالی بود نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .