Topaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 حکایت ملانصرالدین داشت از راهی رد میشد دید ۳ نفر دارن دعوا میکنن پرسید چی شده؟؟؟ گفتن ۷ تا گردو داریم میخوایم بین هم تقسیم کنیم؛ خلاصه ملا رو بین خودشون قاضی کردن ... ملا گفت: خدایی تقسیم کنم یا انسانی ؟؟؟ گفتن خوب معلومه خدایی تقسیم کن!!! ملا به اولی ۵ تا گردو داد به دومی ۲ تا و یه پسگردنی هم زد به سومی گفتن: این دیگه چه جور تقسیم کردنی بود؟؟ ملا گفت: اگه به دقت نگاه کنین ، خداوند نعمتهاشو همینجوری بین بندگانش تقسیم کرده ... 1 1 3 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 4 دقیقه قبل، Topaz گفته است: حکایت ملانصرالدین داشت از راهی رد میشد دید ۳ نفر دارن دعوا میکنن پرسید چی شده؟؟؟ گفتن ۷ تا گردو داریم میخوایم بین هم تقسیم کنیم؛ خلاصه ملا رو بین خودشون قاضی کردن ... ملا گفت: خدایی تقسیم کنم یا انسانی ؟؟؟ گفتن خوب معلومه خدایی تقسیم کن!!! ملا به اولی ۵ تا گردو داد به دومی ۲ تا و یه پسگردنی هم زد به سومی گفتن: این دیگه چه جور تقسیم کردنی بود؟؟ ملا گفت: اگه به دقت نگاه کنین ، خداوند نعمتهاشو همینجوری بین بندگانش تقسیم کرده ... دقیقا.. 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 خخخخخخ شنیده بودم اما جالب و تامل بر انگیز بود 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: حکایت ملانصرالدین داشت از راهی رد میشد دید ۳ نفر دارن دعوا میکنن پرسید چی شده؟؟؟ گفتن ۷ تا گردو داریم میخوایم بین هم تقسیم کنیم؛ خلاصه ملا رو بین خودشون قاضی کردن ... ملا گفت: خدایی تقسیم کنم یا انسانی ؟؟؟ گفتن خوب معلومه خدایی تقسیم کن!!! ملا به اولی ۵ تا گردو داد به دومی ۲ تا و یه پسگردنی هم زد به سومی گفتن: این دیگه چه جور تقسیم کردنی بود؟؟ ملا گفت: اگه به دقت نگاه کنین ، خداوند نعمتهاشو همینجوری بین بندگانش تقسیم کرده ... یا قاضی الحاجات 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .