نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 قبول دارم که پول؛ قیافه و استایل طرف مقابل خیلی مهمه اما به نظرم تا یه جایی جوابگو هست و از بعد یه تایمی تکراری میشه... اگر از من میشنوید آدمی رو پیدا کنید که توی هر زمینه ای طبق سلیقَتون برخورد کنه و توی هر مشکلی پُشتِتون باشه؛ آدمی که بشه باهاش فیلم دید؛ غذای خیابونی خورد؛ کُلی کتاب خوند؛ آدمی که بشه باهاش عکس گرفت؛ بشه باهاش با شیرکاکائو مَست کرد؛ بشه زیر بارون بدون چَتر قدم زد؛ بشه باهاش بلند بلند خندید؛ بغلش کرد و کُلی مسخره بازی در آورد؛ آدمی که بشه باهاش پیشرفت کرد؛ آدمی که به جای بهونه آوردن و جا خالی کردن؛ بگه بیا باهم درستش میکنیم؛ درست نشد؟ فدای سرت؛ باهم غصه میخوریم. 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: همش با هم گشنمه بیا بریم فلافل بزنیم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: بریم باسس انبه تند ❤❤ اره ❤. بیا دنبالم منو ببر خـونه❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: باش حاضر شو ۲ سوت میرسم❤❤ دارم لباس عوض میکنم🪷بریم ویلا 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: بریم لباس گرمبپوش طرف جنگله سرده❤ چشــــــــــــــــــــم. کبــــــــاب درست کنیـــــــــــم❤🪷 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: چشمای خوشگلت بی بلا عشق اره جوج میزنیم بر بدن❤❤ فدات نفسی من 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .