Miss nedaa ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: عااالی 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 20 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: همین ارزش داره اونی که باید میفهمه که صداقت و مهربونی با هیچ چیز نمیشه عوض کرد عشقم ❤❤ اره عزیزکم❤. اصولا چون خودم بدم میاد یکی جلوم ادای رفیقا رو دربیار.چابلوسی کن. پشت سرم حرف بزن، سعی میکنم دو رو نباشم. تمام سعیمو میکنم. اصولا هم ت دردسر می افتم. چون جنبه ندارن بگی ازشون بدت میاد اذیتت میکنن نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیلو ما بده داستانیم چون رو بازی میکنیم و این رو بازی کردن برای من تو رفیقام خیلی ارزشمنده دو خوشحالم از بابت داشتنتون از صمیم قلب❤❤❤ فدات عزیزدلم❤منم خوشحالم از داشتنت. حالا جامعه چابلوس پسند. مهم اینکه آدم دو رو نباش آدم. نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی عسلی خوجملم ما چاپلوسا و دو روهارو به امثال خودشون میسپاریم باشد که خرسند و خوشحال کنار هم ادامه دهند❤❤ اره عزیزکم❤ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .