نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 متن ترانه لیلای مرا میبرند ای کوچه ها کاری کنید دیوار دورم بستن ای پنجره ها یاری کنید ای کوچه ها کاری کنید آغاز کن بی من هی ناز کن بی من تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من حال منو بی تو فواره میفهمه آواره رو تنها آواره میفهمه رو دست شب موندم از بس نخوابیدم کاش رفتنت حرف بود اما خودم دیدم آغاز کن بی من هی ناز کن بی من تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من آغاز کن بی من هی ناز کن بی من 2 1 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 15 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن ترانه لیلای مرا میبرند ای کوچه ها کاری کنید دیوار دورم بستن ای پنجره ها یاری کنید ای کوچه ها کاری کنید آغاز کن بی من هی ناز کن بی من تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من حال منو بی تو فواره میفهمه آواره رو تنها آواره میفهمه رو دست شب موندم از بس نخوابیدم کاش رفتنت حرف بود اما خودم دیدم آغاز کن بی من هی ناز کن بی من تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من آغاز کن بی من هی ناز کن بی من چقدر خوبه این اهنگ ،، مچکر از شما ❣ 1 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ در 22:40، نیلوفرآبی گفته است: متن ترانه لیلای مرا میبرند ای کوچه ها کاری کنید دیوار دورم بستن ای پنجره ها یاری کنید ای کوچه ها کاری کنید آغاز کن بی من هی ناز کن بی من تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من حال منو بی تو فواره میفهمه آواره رو تنها آواره میفهمه رو دست شب موندم از بس نخوابیدم کاش رفتنت حرف بود اما خودم دیدم آغاز کن بی من هی ناز کن بی من تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من آغاز کن بی من هی ناز کن بی من عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .