نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── به کی اعتماد کنیم تو این روزا؛ که نیاد صاف نزنه تو قلبمون؟! سر تنهاییمونو رو شونه کی بذاریم؟ که نره ول نکنه تو بی کسی، آدمو له نکنه… ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. میدونم بد بودم، یه وقتایی خب منم ولی حقمم نبود، اینجوری تنها شدنم بهشون خوبی کردم، با خنجر زدنم! وقتی اسمشون میاد، میلرزه بدنم! ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. ویرایش شده 5 اردیبهشت، 2023 توسط نیلوفرآبی 4 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: سلام نیلو قشنگم به به عالی مثل حضور خودت اینجا بی نظیره❤❤❤ فدات عزیزکمبیا محکم بغلت کنم بچلونمت 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی خوشگل دوست داشتنیمن❤اخ جون بوس بغل محکم چقدر جات خالی بود نفس فــدات عزیزکم مهربون من. ❤🪷 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 6 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── به کی اعتماد کنیم تو این روزا؛ که نیاد صاف نزنه تو قلبمون؟! سر تنهاییمونو رو شونه کی بذاریم؟ که نره ول نکنه تو بی کسی، آدمو له نکنه… ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. میدونم بد بودم، یه وقتایی خب منم ولی حقمم نبود، اینجوری تنها شدنم بهشون خوبی کردم، با خنجر زدنم! وقتی اسمشون میاد، میلرزه بدنم! ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. ما که همدرد نمیخوایم؛ درد نشید! اگه مردش نیستید، نامرد نشید آدمو ول کنید از اولش، اگه میگید خوبید بد نشید.. عالی 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .