Topaz ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 میــــــدانم شبی در اوجِ زیبایی♩♪ میایی تو با رقصی تمــــــاشایی می ♩♪آیــــــی •میـــــدانم بیـــــــــمارم تو با درمانِ♩♪ تنهایی مــــــــی• آیی به گوشم ♩♪همچو لالایی می آیـــــــی •میدانم هـــــــــــرباره♩♪ اسمت روی لبم چـــــــــشم مرا تر• کرد ♩♪ـای بی خـــــــــبر از حالـــــــــو روزم بی خبر بـــــــرگرد ای رفــــــــته از دســـــــــــت رفتم از دســــــــت این فاصـــــــــله اگر چه بسته دســـــــــت• و بالم را فـــــــریاد زده گاهی سکوتم• حــــــــس و حالم را ماندم به پایت تا نــــــــــــفس هست در شــَــــــــهرم به جـــــــــــا مانــــــــده •هوای• ابــــــــریَت بردی دل برید• این دل از بی صبــــــــریَت هرباره اسمَـــــــت •روی لبم چَشم مـــــــــــرا تَر کرد ♩♪ـای بی خـــــــــبر از حالـــــــــو روزم بی خبر بـــــــرگرد ای رفــــــــته از دســـــــــــت رفتم از دســــــــت این فاصـــــــــله اگر چه بسته دســـــــــت• و بالم را فـــــــریاد زده گاهی سکوتم• حــــــــس و حالم را ماندم به پایت تا نــــــــــــفس هست 3 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۵ در 15:32، Topaz گفته است: میــــــدانم شبی در اوجِ زیبایی♩♪ میایی تو با رقصی تمــــــاشایی می ♩♪آیــــــی •میـــــدانم بیـــــــــمارم تو با درمانِ♩♪ تنهایی مــــــــی• آیی به گوشم ♩♪همچو لالایی می آیـــــــی •میدانم هـــــــــــرباره♩♪ اسمت روی لبم چـــــــــشم مرا تر• کرد ♩♪ـای بی خـــــــــبر از حالـــــــــو روزم بی خبر بـــــــرگرد ای رفــــــــته از دســـــــــــت رفتم از دســــــــت این فاصـــــــــله اگر چه بسته دســـــــــت• و بالم را فـــــــریاد زده گاهی سکوتم• حــــــــس و حالم را ماندم به پایت تا نــــــــــــفس هست در شــَــــــــهرم به جـــــــــــا مانــــــــده •هوای• ابــــــــریَت بردی دل برید• این دل از بی صبــــــــریَت هرباره اسمَـــــــت •روی لبم چَشم مـــــــــــرا تَر کرد ♩♪ـای بی خـــــــــبر از حالـــــــــو روزم بی خبر بـــــــرگرد ای رفــــــــته از دســـــــــــت رفتم از دســــــــت این فاصـــــــــله اگر چه بسته دســـــــــت• و بالم را فـــــــریاد زده گاهی سکوتم• حــــــــس و حالم را ماندم به پایت تا نــــــــــــفس هست نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .