Topaz ارسال شده در 24 فروردین، 2023 ارسال شده در 24 فروردین، 2023 (ویرایش شده) خداحافظ اون همه خاطرمون خداحافظی منو عشقم به خودت برسون رو به راه میشه دل میشه نوبت من یه روزی مثل حال الانم تو میریزی بهم تو میریزی بهم این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم اینکه عوض شدی ترس منه شدی بازیه دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزارو دیدم این روزارو دیدم من که قلبمو باختم با بد و خوب تو ساختم کاش بهم بگی فقط چی آخه دلتو زد رفتی از همه بریدم از تو به کجا رسیدم خیال تو بارون و شب این دلمو دیوونه کرد دلمو دیوونه کرد این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم ویرایش شده 24 فروردین، 2023 توسط Topaz 2 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 13 ساعت قبل، Topaz گفته است: خداحافظ اون همه خاطرمون خداحافظی منو عشقم به خودت برسون رو به راه میشه دل میشه نوبت من یه روزی مثل حال الانم تو میریزی بهم تو میریزی بهم این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم اینکه عوض شدی ترس منه شدی بازیه دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزارو دیدم این روزارو دیدم من که قلبمو باختم با بد و خوب تو ساختم کاش بهم بگی فقط چی آخه دلتو زد رفتی از همه بریدم از تو به کجا رسیدم خیال تو بارون و شب این دلمو دیوونه کرد دلمو دیوونه کرد این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۵ در 01:57، Topaz گفته است: خداحافظ اون همه خاطرمون خداحافظی منو عشقم به خودت برسون رو به راه میشه دل میشه نوبت من یه روزی مثل حال الانم تو میریزی بهم تو میریزی بهم این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم اینکه عوض شدی ترس منه شدی بازیه دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزارو دیدم این روزارو دیدم من که قلبمو باختم با بد و خوب تو ساختم کاش بهم بگی فقط چی آخه دلتو زد رفتی از همه بریدم از تو به کجا رسیدم خیال تو بارون و شب این دلمو دیوونه کرد دلمو دیوونه کرد این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه میذاری میری بی من تو که میدونی سخته غمت از تو چی دیگه سهم منه من این روزا رو دیدم این روزا رو دیدم عالی بود نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .