Timmy ارسال شده در 21 فروردین، 2023 ارسال شده در 21 فروردین، 2023 ی تو چه بی تابم من ، امید بر بادم من ، یه دنیا فریادم من تو رو که میبینم عاشق و دیوونم تو رو که میبینم عاشق و دیوونم تو با اون چشم سیات خواب نگات ، خونه ی دلم رو ویرون میکنی تو با موهای پریشون و رهات ، منو سرگشته و حیرون میکنی باز دلم اسیر عشق تو شد ، عمر من همه به پای تو شد یاد تو همه توو خاطر من ، تا ابد همیشه خاطره شد دانلود آهنگ یاد تو با صدای معین بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه اینو بدون نیاز من به عشق تو ، تا آخر دنیا تو وجودمه بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه اینو بدون نیاز من به عشق تو ، تا آخر دنیا تو وجودمه باز دلم اسیر عشق تو شد ، عمر من همه به پای تو شد یاد تو همه توو خاطر من ، تا ابد همیشه خاطره شد تو ای ترانه ی من همه بهانه ی من تو در سکوت دلم صدای عشق منی تو در نهایت من ندای باورمی تو با خنده های شیرین لبات ، منو سرگشته و حیرون میکنی تو با اون کرشمه و ناز و ادات ، مثل جادو منو افسون میکنی باز دلم اسیر عشق تو شد ، عمر من همه به پای تو شد یاد تو همه توو خاطر من ، تا ابد همیشه خاطره شد بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه اینو بدون نیاز من به عشق تو ، تا آخر دنیا تو وجودمه بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه اینو بدون نیاز من به عشق تو ، تا آخر دنیا تو وجودمه بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه بیا هنوز عشقت توی قلبمه ، تو رو که میبینم قلبم میزنه 3 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .