نیلوفرآبی ارسال شده در 18 فروردین، 2023 ارسال شده در 18 فروردین، 2023 متن آهنگ بسمه بهنام بانی بسمه هرچی تنها شدم شکستم دیگه بسمه دلمو بازی نمیدم دیگه بسمه تنهایی بذار حس کنم اینجایی تو که میدونی هنوزم زخم دلم تو بری همه چی داغونه همه چیه منی دیوونه چجوری جداییتو بفهمه دلم ♪♪♫♫♪♪♯ شعر : عاطفه حبیبی ♪♪♫♫♪♪♯ نرو رد نشو از دل سادم نرو من که اجازه ندادم نرو لعنتی اشک یه مردو نریز نرو بسه غرورمو نشکن نگو خسته شدی دیگه از من نرو لعنتی هیشکی شبیه تو نیست نرو رد نشو از دل سادم نرو من که اجازه ندادم نرو لعنتی اشک یه مردو نریز نرو بسه غرورمو نشکن نگو خسته شدی دیگه از من نرو لعنتی هیشکی شبیه تو نیست 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 18 فروردین، 2023 ارسال شده در 18 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ بسمه بهنام بانی بسمه هرچی تنها شدم شکستم دیگه بسمه دلمو بازی نمیدم دیگه بسمه تنهایی بذار حس کنم اینجایی تو که میدونی هنوزم زخم دلم تو بری همه چی داغونه همه چیه منی دیوونه چجوری جداییتو بفهمه دلم ♪♪♫♫♪♪♯ شعر : عاطفه حبیبی ♪♪♫♫♪♪♯ نرو رد نشو از دل سادم نرو من که اجازه ندادم نرو لعنتی اشک یه مردو نریز نرو بسه غرورمو نشکن نگو خسته شدی دیگه از من نرو لعنتی هیشکی شبیه تو نیست نرو رد نشو از دل سادم نرو من که اجازه ندادم نرو لعنتی اشک یه مردو نریز نرو بسه غرورمو نشکن نگو خسته شدی دیگه از من نرو لعنتی هیشکی شبیه تو نیست عالی ممنون 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2023 3 ساعت قبل، Topaz گفته است: عالی ممنون تشکر🪷 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .