نیلوفرآبی ارسال شده در 17 فروردین، 2023 ارسال شده در 17 فروردین، 2023 متن آهنگ معلومه کجایی میثم ابراهیمی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بی تو تک و تنهام… چه سرده دستام! معلومه کجایی؟ بی تو من و دریا؛ بی تو شب و سرما… کجایی، با کی الان؟ منم که تیره و تار و تنهام… فکرم باش یه ذره تو که فکرت یه سره زده به سر من شعر : دانوش و مهیار من و یادت و شب… فکر من باش یه ذره… تو که فکرت یه سره زده به سر من من و یادت و شب؛ دیوونه کرد! خسته ام؛ از فکرای بی سر و ته 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 فروردین، 2023 ارسال شده در 17 فروردین، 2023 31 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ معلومه کجایی میثم ابراهیمی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── بی تو تک و تنهام… چه سرده دستام! معلومه کجایی؟ بی تو من و دریا؛ بی تو شب و سرما… کجایی، با کی الان؟ منم که تیره و تار و تنهام… فکرم باش یه ذره تو که فکرت یه سره زده به سر من شعر : دانوش و مهیار من و یادت و شب… فکر من باش یه ذره… تو که فکرت یه سره زده به سر من من و یادت و شب؛ دیوونه کرد! خسته ام؛ از فکرای بی سر و ته عالے مث ھمیشہ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .