نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 ارسال شده در 14 فروردین، 2023 دلم میخاد برم بشینم زیر بارون خیس خیس ! بعد برگردم خونه مامانم آش درست کرده باشه یه دوش اب گرم بگیرم . . یه هودی با جوراب پشمالوهامم بپوشم ؛ بشینم آش با کشک فروان بخورمُ بخابم :)! '🌧 ﮼ 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای نیل منم میام منم می خوام❤❤❤ بیا جان دلم 🪷. من عاشق پیاز داغم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای نیل پیاز داغ کشک زیاد انقدر بخوریم باد کنیم بریم رو هوا❤❤ اره بعد بری زیر لحاف بخوابی. از این لحاف قدیمی هاهست. خونه مادربزرگا🪷 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 یادش بخیر بچه بودیم خونه مادربزرگم میخوابیدیم. بالشتا از این هندونه ایا بود. چه عالمی داشت🪷 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: اره اون بالشتا که سفتن من بهش میگم بالش شکولاتی❤ یادش بخیر🪷. من داییم و دوتا خاله ام زیاد اختلاف سن نداشتیم. یجور هم بازی بودیم. شبا موقع خواب ما خندامون میگرفت.از جن میگفتیم. بعد پدربزرگم دادش درمیومد میگفت بخوسین دیگه. نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای نیل اره من مامان بزرگام فوت شدن ولی یادمه قدیما کوچیک بودم همیشه سفرش باز بود کلی بچه هاش جمعه ها دورش منم اون وسطا می پلکیدم❤❤ خدابیامرزدش عزیزم🪷 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: ای جانم الهی همشون سلامت باشن زیر سایه مادر بزرگتون❤❤❤نعمتن واقعا این بزرگا❤❤❤ فدات عزیزدلم🪷اره عزیزم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 14 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: فدات شم خدا رفتگانتو رحمت کنه❤❤❤❤ ممنون قشنگ من🪷 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .