نیلوفرآبی ارسال شده در 6 فروردین، 2023 ارسال شده در 6 فروردین، 2023 دلم برای مداد سفید میسوزد...!!!! ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻡ ﺁﺧﺮ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﻣﺪﺍﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻣﺪﺍﺩ ﺭﻧﮕﯽ ﭼه ﺑﻮﺩ؟ ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ !! ﻣﺜﻞ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎ ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺭنگی ﻧﺪﺍﺭن 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 فروردین، 2023 ارسال شده در 6 فروردین، 2023 5 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: دلم برای مداد سفید میسوزد...!!!! ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻡ ﺁﺧﺮ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﻣﺪﺍﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻣﺪﺍﺩ ﺭﻧﮕﯽ ﭼه ﺑﻮﺩ؟ ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ !! ﻣﺜﻞ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎ ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺭنگی ﻧﺪﺍﺭن زیبا بود عزیزم.. 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 6 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: زیبا بود عزیزم.. فدات عزیزکم❤ نقل قول
cursed angel ارسال شده در 6 فروردین، 2023 ارسال شده در 6 فروردین، 2023 14 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: دلم برای مداد سفید میسوزد...!!!! ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻡ ﺁﺧﺮ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﻣﺪﺍﺩ ﺳﻔﯿﺪ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ﻣﺪﺍﺩ ﺭﻧﮕﯽ ﭼه ﺑﻮﺩ؟ ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ !! ﻣﺜﻞ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎ ﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺭنگی ﻧﺪﺍﺭن عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .