نیلوفرآبی ارسال شده در 5 فروردین، 2023 ارسال شده در 5 فروردین، 2023 ٫ بیشتر مردم قهوه را با شکر می نوشند. در حالیکه من باور دارم قهوه باید تلخ باشد، چون مزهی خودش هست. تلخ...مثل حقیقت که گاهی تلخ است اما مزه اصیل خودش را دارد. برای همین است که دوست داشتنیترین آدم ها کسانی هستند که خودشانند، حتی اگر تلخ باشند. پس مبادا با دروغ تلخی حقیقت را بگیری، چون من دیوانهی طعم تلخم، چه تلخی حقیقت، چه تلخی قهوه! ٫ 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 فروردین، 2023 ارسال شده در 5 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ٫ بیشتر مردم قهوه را با شکر می نوشند. در حالیکه من باور دارم قهوه باید تلخ باشد، چون مزهی خودش هست. تلخ...مثل حقیقت که گاهی تلخ است اما مزه اصیل خودش را دارد. برای همین است که دوست داشتنیترین آدم ها کسانی هستند که خودشانند، حتی اگر تلخ باشند. پس مبادا با دروغ تلخی حقیقت را بگیری، چون من دیوانهی طعم تلخم، چه تلخی حقیقت، چه تلخی قهوه! ٫ درود بر شمو نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .