نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 ارسال شده در 2 فروردین، 2023 حسین توکلی دل میبازم دل میبازم اگر چه هر بار ♬ مرا شکستی مرا ندیدی ♩♩ تو دریایی منم که ساحل ♬♬ چرا دلت را به من نمیدی ♩♩ من که بی تو زندگی را ♬ لحظه ای باور ندارم ♩♩ میبرم دل از همه ♬♬ تنها به تو دل میسپارم ♩♩ تا تو باشی در کنارم ♬ من که بی تو میشمرم ♩♩ اشکای روی گونه هامو ♬♬ بی تو من جایی ندارمو ♩♩ مثه دیوونه هامو ♬ 5 2 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 09:14، نیلوفرآبی گفته است: حسین توکلی دل میبازم دل میبازم اگر چه هر بار ♬ مرا شکستی مرا ندیدی ♩♩ تو دریایی منم که ساحل ♬♬ چرا دلت را به من نمیدی ♩♩ من که بی تو زندگی را ♬ لحظه ای باور ندارم ♩♩ میبرم دل از همه ♬♬ تنها به تو دل میسپارم ♩♩ تا تو باشی در کنارم ♬ من که بی تو میشمرم ♩♩ اشکای روی گونه هامو ♬♬ بی تو من جایی ندارمو ♩♩ مثه دیوونه هامو ♬ من که بی تو زندگی را باور ندارم 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 خیلے خاطرہ انگیییززز 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 لااااااااااااااایکے لاااااااااااآاایکک نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .