ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 30 مهر، 2022 ارسال شده در 30 مهر، 2022 دو_کلمه_حرف_حساب روزی یکی از مهندسان عالی رتبه ژاپنی برای بازدید به عسلویه می رود. ناگهان موضوعی ذهنش را مشغول می کند! جلوی در ورودی چنان ساکت می ایستد و نگاه معنی داری می کند که مترجم ایرانی او تعجب کرده و از او می پرسد که چه شده؟ مهندس ژاپنی اشاره می کند به صندوق جلوی در که هرکس وارد می شد، در آن پول می انداخت.پرسید؛این چه حکمتی دارد؟ ایرانیِ مترجم گفت: این صندوق ها در همه جای ایران گذاشته شده تا افرادی که وضع مالیشون خوبه کمک کنند، بعدجمع می شوند در کمیته امداد و بین افراد تهیدست تقسیم می شوند. مترجم ایرانی بعدها گفت؛اینو که گفتم ژاپنیه آهی کشید و چنان به طرفم نگاه کرد که گمون کردم حرف بدی زدم. پس از مکث کوتاهی گفت؛ایران عسلویه داره ، تهیدست هم داره؟! من شگفت زده شدم و به ژاپنی گفتم: پروفسور میشه منظورتونو بهتر توضیح بدین؟ مهندس ژاپنی گفت: یعنی درآمد عسلویه به اندازه ای هست که هفت کشور با جمعیت ایران رو که به همه ی افراد دستمزد کافی بدن ،پاسخگوست. اون وقت شما میگین در ایران،تهیدست و بیچاره هست؟! اگرعسلویه توی کشور ما بود، مردم ما بهترین آرامش ها را داشتند... نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .