نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 آدمها به دنبال لیاقتشان میروند... اینکه با چنگ و دندان بخواهید یک نفر را نگه دارید و او هیچ تلاشی برای ماندن نکند، فقط وقتتان را تلف کرده اید! بگذارید تا جایی که "می مانند" بمانند... دستشان را باز بگذارید اگر کسی نخواست کنارتان باشد خودتان کفشهایش را جفت کنید راه را باز کنید تا بدون شما به زندگی ادامه دهد... یادتان باشد: آدم ها به جایی میروند که لیاقتش را داشته باشند... 3 4 نقل قول
fereshte A ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 6 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: آدمها به دنبال لیاقتشان میروند... اینکه با چنگ و دندان بخواهید یک نفر را نگه دارید و او هیچ تلاشی برای ماندن نکند، فقط وقتتان را تلف کرده اید! بگذارید تا جایی که "می مانند" بمانند... دستشان را باز بگذارید اگر کسی نخواست کنارتان باشد خودتان کفشهایش را جفت کنید راه را باز کنید تا بدون شما به زندگی ادامه دهد... یادتان باشد: آدم ها به جایی میروند که لیاقتش را داشته باشند... ❤❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 2 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 2 فروردین، 2023 7 ساعت قبل، fereshte A گفته است: ❤❤ سلام فرشته عزیزم خوبی قشنگمخیلی وقت ندیدمت دلم تنگید @fereshte A 1 نقل قول
fereshte A ارسال شده در 12 فروردین، 2023 ارسال شده در 12 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۲ در 09:08، نیلوفرآبی گفته است: سلام فرشته عزیزم خوبی قشنگمخیلی وقت ندیدمت دلم تنگید @fereshte A سلام عزیز دلم خوبی اره یه مدت شلوغ نیومدم دل منم تنگیده که نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .