نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 (ویرایش شده) Thought I found a way فکر کردم یه راهی پیدا کردم Thought I found a way out فکر کردم یه راه نجاتی پیدا کردم But you never go away ولی تو هیچوقت اینجا رو ترک نمیکنی So I guess I gotta stay now پس فکر کنم حالا دیگه منم باید بمونم ♪♪♪ Oh, I hope some day I’ll make it out of here آه امیدوارم یه روز بتونم از شر اینجا خلاص شم Even , if it takes all night or a hundr years حتی اگه قرار باشه کل امشب یا صد ها سال طول بکشه Need a place to hide, but I can’t find one near یه جا برای مخفی شدن میخوام ولی این دور و برا نمی تونم پیداش کنم Wanna feel alive, outside I can’t fight my fear میخوام احساس سرزندگی کنم ، بیرون از اینجا نمیتونم با ترس هام مبارزه کنم ♡♡ ویرایش شده 29 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: چقدر قشنگه نیلو اینmusic مرسی ازت خوشگلم❤ اره قشنگم ترجمه اش هم خیلی قشنگ بود❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اره نیل خیلی خوب بود قشنگ من❤❤متن موزیکشم من خیلی دوست داشتم نفسی❤ فدات مهربونم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی عزیز دلم ❤همیشه سلامت باشی قشنگم❤❤❤ همچنین قشنگم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 30 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2022 5 ساعت قبل، Niloofar گفته است: نیلو جانم زده عکس مورد نظر پیدا نشد❤ برای من که باز شد عزیزم که. البته دیشب انگار باز هنگی پیش اومد بود عزیزم واسه من یک به بعد سایت آپلود اصن باز نمیشدبنظرم باز مثل پست وعده خودت شد برات. وگرنه برای من که اوکی عزیزکم نقل قول
cursed angel ارسال شده در 30 اسفند، 2022 ارسال شده در 30 اسفند، 2022 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: Thought I found a way فکر کردم یه راهی پیدا کردم Thought I found a way out فکر کردم یه راه نجاتی پیدا کردم But you never go away ولی تو هیچوقت اینجا رو ترک نمیکنی So I guess I gotta stay now پس فکر کنم حالا دیگه منم باید بمونم ♪♪♪ Oh, I hope some day I’ll make it out of here آه امیدوارم یه روز بتونم از شر اینجا خلاص شم Even , if it takes all night or a hundr years حتی اگه قرار باشه کل امشب یا صد ها سال طول بکشه Need a place to hide, but I can’t find one near یه جا برای مخفی شدن میخوام ولی این دور و برا نمی تونم پیداش کنم Wanna feel alive, outside I can’t fight my fear میخوام احساس سرزندگی کنم ، بیرون از اینجا نمیتونم با ترس هام مبارزه کنم ♡♡ عالی 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 30 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، Niloofar گفته است: اره دیشب اخر شبvpnمن اوکی شد اپلود هم برا من باز نمیشد یکم شلوغی کهمیشه سرعت نتو خیلی پایین میارن فکر کنم برای اون بود عشق❤❤ آره قشنگم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .