نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 نمیدانم خوشبختی چیست! ولی میدانم، شنیدن صدای دلواپسی از پس تلفن همراه، چقدر حالِ آدم را خوب میکند وقتی بیمقدمه و بدون توضیح اضافهای میگوید: نگرانت بودم، به سلامت رسیدی؟ گویی میانِ خانههای ویرانه، سرپناه پیدا کردهای و میان گم شدنهای مداوم، کسی تو را پیدا کرده است انگار بعد از یک دل سیر گریه کردن، کسی آمده و اشکهایت را پاک کرده و دستت را میان دستانش گرفته است گاهی حرفها از معنای واژگانشان فراتر میروند و درست معنی «زندگی» میدهند. 3 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 28 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: نمیدانم خوشبختی چیست! ولی میدانم، شنیدن صدای دلواپسی از پس تلفن همراه، چقدر حالِ آدم را خوب میکند وقتی بیمقدمه و بدون توضیح اضافهای میگوید: نگرانت بودم، به سلامت رسیدی؟ گویی میانِ خانههای ویرانه، سرپناه پیدا کردهای و میان گم شدنهای مداوم، کسی تو را پیدا کرده است انگار بعد از یک دل سیر گریه کردن، کسی آمده و اشکهایت را پاک کرده و دستت را میان دستانش گرفته است گاهی حرفها از معنای واژگانشان فراتر میروند و درست معنی «زندگی» میدهند. زیباااا بود 1 1 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 51 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: نمیدانم خوشبختی چیست! ولی میدانم، شنیدن صدای دلواپسی از پس تلفن همراه، چقدر حالِ آدم را خوب میکند وقتی بیمقدمه و بدون توضیح اضافهای میگوید: نگرانت بودم، به سلامت رسیدی؟ گویی میانِ خانههای ویرانه، سرپناه پیدا کردهای و میان گم شدنهای مداوم، کسی تو را پیدا کرده است انگار بعد از یک دل سیر گریه کردن، کسی آمده و اشکهایت را پاک کرده و دستت را میان دستانش گرفته است گاهی حرفها از معنای واژگانشان فراتر میروند و درست معنی «زندگی» میدهند. خیلی قشنگ توصیف کردی 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 1 ساعت قبل، Niloofar گفته است: چقدر قشنگبود عزیزدلم❤❤ فدات نفــــــــــــس نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .