نیلوفرآبی ارسال شده در 24 اسفند، 2022 ارسال شده در 24 اسفند، 2022 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حالا که اینجوری برف هی داره پشت هم میاد توام بیا بازم بیا دلم میخواد♫♪ حالا که هر روز شده خیابونا سفید پوشیده رو تنش توام بیا بازم بیا دلم میخواد تو قرار نبود آخه پیر کنیمون بیا ببین سفید شده شیروونیمون♫♪ همه دارن میزنن تو دل شهر اما من نمیرم از خونه بیرون تو یه دفعه پنهون شدی درد بی درمون شدی دل تو آسون بردی که دلو زندون کنی♫♪ تو یه شبه غیبت زد و زدی قید منو من همش به فکر توام تو برو دل بشکنو 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 24 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2022 18 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حالا که اینجوری برف هی داره پشت هم میاد توام بیا بازم بیا دلم میخواد♫♪ حالا که هر روز شده خیابونا سفید پوشیده رو تنش توام بیا بازم بیا دلم میخواد تو قرار نبود آخه پیر کنیمون بیا ببین سفید شده شیروونیمون♫♪ همه دارن میزنن تو دل شهر اما من نمیرم از خونه بیرون تو یه دفعه پنهون شدی درد بی درمون شدی دل تو آسون بردی که دلو زندون کنی♫♪ تو یه شبه غیبت زد و زدی قید منو من همش به فکر توام تو برو دل بشکنو ای روزگـار بی معرفت نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 24 اسفند، 2022 ارسال شده در 24 اسفند، 2022 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حالا که اینجوری برف هی داره پشت هم میاد توام بیا بازم بیا دلم میخواد♫♪ حالا که هر روز شده خیابونا سفید پوشیده رو تنش توام بیا بازم بیا دلم میخواد تو قرار نبود آخه پیر کنیمون بیا ببین سفید شده شیروونیمون♫♪ همه دارن میزنن تو دل شهر اما من نمیرم از خونه بیرون تو یه دفعه پنهون شدی درد بی درمون شدی دل تو آسون بردی که دلو زندون کنی♫♪ تو یه شبه غیبت زد و زدی قید منو من همش به فکر توام تو برو دل بشکنو لایک نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2022 41 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیز دلم❤❤ فدات عزیزدلم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 25 اسفند، 2022 ارسال شده در 25 اسفند، 2022 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── حالا که اینجوری برف هی داره پشت هم میاد توام بیا بازم بیا دلم میخواد♫♪ حالا که هر روز شده خیابونا سفید پوشیده رو تنش توام بیا بازم بیا دلم میخواد تو قرار نبود آخه پیر کنیمون بیا ببین سفید شده شیروونیمون♫♪ همه دارن میزنن تو دل شهر اما من نمیرم از خونه بیرون تو یه دفعه پنهون شدی درد بی درمون شدی دل تو آسون بردی که دلو زندون کنی♫♪ تو یه شبه غیبت زد و زدی قید منو من همش به فکر توام تو برو دل بشکنو زیبا بود عزیزم.. ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 25 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2022 9 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: زیبا بود عزیزم.. ❤ فدات عزیزدلم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .