نیلوفرآبی ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 متن آهنگ خیال تو محسن یگانه ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── منو درگیر خودت کن!! تا جهانم زیر و رو شه!! ♪♪ تا سکوت هر شب من ♪♪ با هجومت روبرو شه!! بی هوا بدون مقصد، سمتِ طوفان تو میرم… ♪♪ منو درگیر خودت کن، بلکه آرامش بگیرم ♪♪ با خیال تو هنوزم، مثل هر روز و همیشه ♪♪ هر شب حافظه ی من، پر تصویر تو میشه!! با من غریبگی نکن، با من که درگیر توام!! ♪♪ چشماتو از من بر ندار… من مات تصویرِ توام… ♪♪ با من غریبگی نکن، با من که درگیر توام!! ♪♪ چشماتو از من بر ندار… من مات تصویرِ توام 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 20 اسفند، 2022 ارسال شده در 20 اسفند، 2022 14 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ خیال تو محسن یگانه ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── منو درگیر خودت کن!! تا جهانم زیر و رو شه!! ♪♪ تا سکوت هر شب من ♪♪ با هجومت روبرو شه!! بی هوا بدون مقصد، سمتِ طوفان تو میرم… ♪♪ منو درگیر خودت کن، بلکه آرامش بگیرم ♪♪ با خیال تو هنوزم، مثل هر روز و همیشه ♪♪ هر شب حافظه ی من، پر تصویر تو میشه!! با من غریبگی نکن، با من که درگیر توام!! ♪♪ چشماتو از من بر ندار… من مات تصویرِ توام… ♪♪ با من غریبگی نکن، با من که درگیر توام!! ♪♪ چشماتو از من بر ندار… من مات تصویرِ توام خیلے خاطرہ انگیز بود نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .