نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 17 دقیقه قبل، الناز۳۳ گفته است: رفته تخم بزاره رفت خواهر شوهر به دنیا بیار 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای نیلوووو❤❤ هوس املت کردم برم خواهرشوهرا رو نیمرو کنم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: منم میخوام❤❤ واسه توام درست میکنم♥ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 10 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: جون به به خواهرشوشو خوران داریم❤❤❤ خواهر به وقتش مادرشوهرم کباب میکنیم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، Niloofar گفته است: اخ اخ نیلو از اینا که میچرخه رو اتیش اونجوری کباب کنیم❤ اره سبزی و گردو و ترشی انار میزنیم کباب میکنیم. از پرشم بالشت درست میکنیم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: به به چه شود از الان دلم مامان شوشو سرخ کرده خواست❤❤ شمام کبابتونو اینطوری درست میکنید. به اصطلاح ما میشه biya زدن. اون سبزی چرخ شد و گردو چرخ شد و رب انار قاطی میکنن اسمش رو میگنbiya . به زبان ما شمالیا ویرایش شده 19 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: به به چه شود از الان دلم مامان شوشو سرخ کرده خواست❤❤ ولی من اصلا گوشت مرغ و خروس محلی دوست ندارم. با اینکه فایداش بیشتر. سیاه گوشتش . من سفید دوست دارم باشه همون مرغ ماشینی. نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای دلم خواست این نوع کباب رو ما اصولا خونه مادر بزرگم میخوردیم. بعد چون سبزی زد شد باید مراقب بود نسوز زود رو آتیش. اونطوری ما همش آب نارنج و زردچوبه ونمک پیاز میزنیم به مرغ کباب میکنیم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 34 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نیلو به به معطر لابد هست اب نارنجم که نگو نیلو من عاشق کته کباب و کباب ترشم اره خوشمزه ان نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .