نیلوفرآبی ارسال شده در 18 اسفند، 2022 ارسال شده در 18 اسفند، 2022 متن آهنگ سهیل مهرزادگان آهوی مست صورتت از ماهم ماه تره خنده هات از قلب من غم میبره جای من نیستی ببینی خودتو چی بگم اصلا نمیدونم به تو من دوست دارم دوست دارم همین کی مث من عاشقی کرده بگین من نفسام از نفسای توئه قلب من امن ترین جای توئه تو شمع باشی دلم پروانته دوس داره تورو تو هر حالتت دریا تویی دلم دریاچته تو شمع باشی دلم پروانته دوس داره تورو تو هر حالتت دریا تویی دلم دریاچته 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 19 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2022 3 ساعت قبل، Niloofar گفته است: عالی قشنگ من❤❤ نفــــــــــس نقل قول
گندم24 ارسال شده در 19 اسفند، 2022 ارسال شده در 19 اسفند، 2022 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ سهیل مهرزادگان آهوی مست صورتت از ماهم ماه تره خنده هات از قلب من غم میبره جای من نیستی ببینی خودتو چی بگم اصلا نمیدونم به تو من دوست دارم دوست دارم همین کی مث من عاشقی کرده بگین من نفسام از نفسای توئه قلب من امن ترین جای توئه تو شمع باشی دلم پروانته دوس داره تورو تو هر حالتت دریا تویی دلم دریاچته تو شمع باشی دلم پروانته دوس داره تورو تو هر حالتت دریا تویی دلم دریاچته Like نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .