نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 ارسال شده در 16 اسفند، 2022 متن آهنگ کی آرزو کرد » کی آرزو کرد امشب دلم بگیره ♬!♫! به آرزوش رسید داره گریم میگیره بود و نبودم فرق کرده برات به همه /.!××!./ سپردی بگید سمت من نیاد کی آرزو کرد امشب اشک من ♬!♫! دراد که میباره دوباره چشم من برات آخه این دیوونه هر شبو تنهاس /.!××!./ نامردیه بگی ندادم تقاص کی آرزو امشب دلم بگیره برید ♬!♫! بهش بگید داره گریم میگیره بودنم مگه مهمه برات به همه /.!××!./ سپردی بگید سمتم نیاد کی آرزو کرد امشب اشک من ♬!♫! دراد که میشکنه بغض من هر شب برات آخه این دیوونه هر شبو تنهاس /.!××!./ نامردیه بگی ندادم تقاص یه روزی میرسه میفهمی دیر ♬!♫! شده به خودت میای وقتی ازت سیر شده یه روزی میاد که دیگه رفته آره /.!××!./ واقعا رفت کجاش دیگه حرفه دلم میریزه وقتی به این فکر ♬!♫! میکنم حالت خوب نیست 2 3 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2022 15 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیز دلمممنونم بابت حسن سلیقت قشنگم❤❤ فدات عزیزدلم نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 اسفند، 2022 ارسال شده در 16 اسفند، 2022 47 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ کی آرزو کرد » کی آرزو کرد امشب دلم بگیره ♬!♫! به آرزوش رسید داره گریم میگیره بود و نبودم فرق کرده برات به همه /.!××!./ سپردی بگید سمت من نیاد کی آرزو کرد امشب اشک من ♬!♫! دراد که میباره دوباره چشم من برات آخه این دیوونه هر شبو تنهاس /.!××!./ نامردیه بگی ندادم تقاص کی آرزو امشب دلم بگیره برید ♬!♫! بهش بگید داره گریم میگیره بودنم مگه مهمه برات به همه /.!××!./ سپردی بگید سمتم نیاد کی آرزو کرد امشب اشک من ♬!♫! دراد که میشکنه بغض من هر شب برات آخه این دیوونه هر شبو تنهاس /.!××!./ نامردیه بگی ندادم تقاص یه روزی میرسه میفهمی دیر ♬!♫! شده به خودت میای وقتی ازت سیر شده یه روزی میاد که دیگه رفته آره /.!××!./ واقعا رفت کجاش دیگه حرفه دلم میریزه وقتی به این فکر ♬!♫! میکنم حالت خوب نیست عالی بود 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2022 20 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: عالی بود نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2022 کـی آرزو کـرد امشب اشک من درآد دلم میریزد وقتی فکر میکنم حالت خوب نیست حال بدیات مال من غم برات خوب نیست نقل قول
fereshte A ارسال شده در 16 اسفند، 2022 ارسال شده در 16 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ کی آرزو کرد » کی آرزو کرد امشب دلم بگیره ♬!♫! به آرزوش رسید داره گریم میگیره بود و نبودم فرق کرده برات به همه /.!××!./ سپردی بگید سمت من نیاد کی آرزو کرد امشب اشک من ♬!♫! دراد که میباره دوباره چشم من برات آخه این دیوونه هر شبو تنهاس /.!××!./ نامردیه بگی ندادم تقاص کی آرزو امشب دلم بگیره برید ♬!♫! بهش بگید داره گریم میگیره بودنم مگه مهمه برات به همه /.!××!./ سپردی بگید سمتم نیاد کی آرزو کرد امشب اشک من ♬!♫! دراد که میشکنه بغض من هر شب برات آخه این دیوونه هر شبو تنهاس /.!××!./ نامردیه بگی ندادم تقاص یه روزی میرسه میفهمی دیر ♬!♫! شده به خودت میای وقتی ازت سیر شده یه روزی میاد که دیگه رفته آره /.!××!./ واقعا رفت کجاش دیگه حرفه دلم میریزه وقتی به این فکر ♬!♫! میکنم حالت خوب نیست عاالی نیلو جونم❤❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 16 اسفند، 2022 8 دقیقه قبل، fereshte A گفته است: عاالی نیلو جونم❤❤ سلام قشنگم فدات 1 نقل قول
fereshte A ارسال شده در 16 اسفند، 2022 ارسال شده در 16 اسفند، 2022 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: سلام قشنگم فدات سلام ب روی ماااهت خوشگلممم.نشی که❤❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 17 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2022 (ویرایش شده) قُــــــــل، قُـــــــــل، قُـــــــــولـــــــی ویرایش شده 17 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .