Don ارسال شده در 13 اسفند، 2022 ارسال شده در 13 اسفند، 2022 هر که از من خداحافظی میکند دیگر برنمیگردد شناسنامهام را گم کردهام و از تو دورم آنقدْر که تنهاییام نشت کرده به دیوارِ همسایه ................................... تو چیزی از فشارِ قبر نمیدانی زلزله هم تکان نمیدهد خوابِ سنگینت را من امّا برعکسِ تو حتی با صدای پهلو به پهلو شدنم در خواب از خواب میپرم و تا از خواب میپرم زنگ میزنم یه دوستِ تنومندم که نامش را گذاشتهام «اتوبوس» صدایش میزنم «اتوبوس» و میزنم زیرِ گریه طفلک غمگین میشود دست تکان میدهد نگه میدارد سوارِ خودش میشود و میرود ................................................. تو اما با هواپیما رفتی ظریفتر از پیراهنت که مرا از تنهایی و تنهایی را از من درمیآورْد ........................ راستی در قدیم چمدانها که چرخ نداشتند چه داشتند؟ و زنها بعد از جدایی چگونه میمردند؟ ..................... تو شناسنامه نبودی دوست یا همسایه نبودی زن بودی آنقدر زن که اگر زل میزدی به در در از شرمندگی آب میشد و من که همیشه پیاده به خانه برمیگشتم نمیدانستم افرادِ نشسته در انتهای اتوبوس که غمگین در آنسوی پنجره دنبال چیزی میگردند دنبال چه میگردند ................................................. به دنبالِ که میگشتم اگر تو نبودی؟ چگونه از بوییدنِ گلها به تیمارستان میرفتم اگر تو نبودی؟ ................................................ برق رفته تو رفتهای فندکم را پیدا نمیکنم میایستم به نشانهی بدرقه بالا میبرم دستم را با دهانِ تاریکم صدایت میزنم و دوباره از تو خداحافظی میکنم .................................................... راستی چگونه از تو خداحافظی میکردم اگر تو نبودی؟ 2 نقل قول
Don ارسال شده در 13 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2022 53 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .