نیلوفرآبی ارسال شده در 10 بهمن، 2022 ارسال شده در 10 بهمن، 2022 شب دردای منو بهتر از تو میشناسه متن آهنگ شب درد های من و بهتر از تو می شناسه ♪♪ قصه من و تو هنوز تهش بازه ♬♬ غرق تو شدن قشنگترین احساسه ♪♪ نشد یه دل سیر یه بار بشینم بغلت ♬♬ فکر رفتنو بندازم از تو سرت ♪♪ –—/♬♩/–— خودت نخواستی حل بشه این مسئله ♬♬ نگرانتم نگران من نیستی ♪♪ میگی منو بلدی اما بلد نیستی ♬♬ تو که میدونی بی تو ته بن بستم ♪♪ تو دلت آب از آب تکون نخورد اصلا ♬♬ –—/♬♩/–— شبا کی بازی میکنه با موهات ♪♪ وقتایی که خوابت نمیاد ♬♬ مث من کی حوصلش میاد ♪♪ شبا دیگه کی روتو میپوشونه ♬♬ تنهات نمیذاره تو خونه ♪♪ کی فقط پیش تو میمونه ♬♬ 2 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 10 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 10 بهمن، 2022 3 ساعت قبل، Niloofar گفته است: عالی قشنگم❤ ممنون عزیزکم♥ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 11 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2022 8 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: شب دردای منو بهتر از تو میشناسه متن آهنگ شب درد های من و بهتر از تو می شناسه ♪♪ قصه من و تو هنوز تهش بازه ♬♬ غرق تو شدن قشنگترین احساسه ♪♪ نشد یه دل سیر یه بار بشینم بغلت ♬♬ فکر رفتنو بندازم از تو سرت ♪♪ –—/♬♩/–— خودت نخواستی حل بشه این مسئله ♬♬ نگرانتم نگران من نیستی ♪♪ میگی منو بلدی اما بلد نیستی ♬♬ تو که میدونی بی تو ته بن بستم ♪♪ تو دلت آب از آب تکون نخورد اصلا ♬♬ –—/♬♩/–— شبا کی بازی میکنه با موهات ♪♪ وقتایی که خوابت نمیاد ♬♬ مث من کی حوصلش میاد ♪♪ شبا دیگه کی روتو میپوشونه ♬♬ تنهات نمیذاره تو خونه ♪♪ کی فقط پیش تو میمونه ♬♬ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .