رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

قبول داری آدم فقط یه بار عاشق میشه؟

• بله
  • نه

بنــظــر مــن نــه یــکـبار عــاشق نمیشــه. خب معیاراتی که ت۱۸سالگی داری فرق دار ت ۳۰سالگیت. منظورم صدبار عاشق شدن نیست. عاقلانه عاشق شدن. 😎😁

عکس های جالب و خنده دار
ارسال شده در (ویرایش شده)
2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اممممم واقعا جواب این سوال خیلی برام سخته‌چون خودم ۲ بار تو کل زندگیم‌درگیر شدم  حالا اسمشو نمیدونم عشق بزارم‌یا‌نه چون به عشق اعتقادی ندارم طرفدار دوست داشتن زیادم😅

کلا من معتقدم بهتر عاقلانه طرف انتخاب کنیم  که بعد پدرش درنیاد😁😁. یکی که به بلوغ فکر اجتماعی عاطفی اقتصادی رسید باشه.😁😁

ویرایش شده توسط نیلوفرآبی
ارسال شده در
هم اکنون، Niloofar گفته است:

کاملا درسته اگر بشه عالیه ولی من یه جاهایی دلی رفتم ولی ایشالله که عاقل شده باشم🤣🤣

من خودم خیلی احساسیم ولی بنظرم این موقع ها ادم از ی عاقل مشورت بگیر. 😁بــلوغ فکــری داشت باشه خیلی مهم. بچه نباش. حی نازشو بکشی. یکی باید بیاد ناز منو بکشه😁😁

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است:

من خودم خیلی احساسیم ولی بنظرم این موقع ها ادم از ی عاقل مشورت بگیر. 😁بــلوغ فکــری داشت باشه خیلی مهم. بچه نباش. حی نازشو بکشی. یکی باید بیاد ناز منو بکشه😁😁

الناز کجاست😁بیا خواهر چالش داریم

ارسال شده در

به نظرم زیاده روی تو هرچیزی خرابش میکنه

چه عشق چ هرچی

تعادل ک برقرار شه همچی رو رواله

نه طرفو خسته میکنیم ک بزاره بره شکست بخوریم نه شرایط رو سخت میکنیم هم برا خودمون هم برای طرف مقابل

مرسی از چالش های باحالت نفس🥰

ارسال شده در
هم اکنون، Takdokhtar گفته است:

به نظرم زیاده روی تو هرچیزی خرابش میکنه

چه عشق چ هرچی

تعادل ک برقرار شه همچی رو رواله

نه طرفو خسته میکنیم ک بزاره بره شکست بخوریم نه شرایط رو سخت میکنیم هم برا خودمون هم برای طرف مقابل

مرسی از چالش های باحالت نفس🥰

فدات عزیزدلم😍

ارسال شده در
16 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

قبول داری آدم فقط یه بار عاشق میشه؟

• بله
  • نه

بنــظــر مــن نــه یــکـبار عــاشق نمیشــه. خب معیاراتی که ت۱۸سالگی داری فرق دار ت ۳۰سالگیت. منظورم صدبار عاشق شدن نیست. عاقلانه عاشق شدن. 😎😁

عکس های جالب و خنده دار

Be nazaram kasi agar asheghe vaghei bashe asln forsat nemikone be in fekr kone ke bare dovomi ham Vojod dare 😹😁

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...