نیلوفرآبی ارسال شده در 3 بهمن، 2022 ارسال شده در 3 بهمن، 2022 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── شده شمع بشی نبینی پروانتو شده حتی بترسی از سایتو !..! تو چشماش ببینی هرشب آیندتو یه شب ترکش کنی این عادتو ♬♫♪♭ شده تک بیوفته تو دلت یه گوشه شده خاطره هات آرزوت شه!..! شبا حرف بزنی با در و دیوارا نتونی پا بذاری حتی توی کوچه ♬♫♪♭ من الان این حالو دارم یه بی قرارم تورو ندارم کجای شهرو پا بذارم اسمتو نیارم!..! من الان این حالو دارم یه بی قرارم تورو ندارم کجای شهرو پا بذارم اسمتو نیارم ♬♫ 5 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 3 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2022 هم اکنون، Niloofar گفته است: امشب خلوته چالش نداریمنیلوفر جان من از دیشب ساعت ۱۰محدود شدم تا۸شبتازه ازاد شدم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 3 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2022 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: من به علیرضا گفتم ماها میریم چالش محدودیتتونو کم کنه دیشب بود انگار الناز گفت که محدود بود قبلش، منم انتقال دادم گفت اوکی میکنه فدات عزیزدلمالان چالش میذارم. النازم بنظرم محدود بود تا الان ندیدم پست بزاره نقل قول
Sahar_96 ارسال شده در 4 بهمن، 2022 ارسال شده در 4 بهمن، 2022 21 ساعت قبل، Niloofar گفته است: باش بزار عشق اره فکر کنمحالا علیرضا بیاد اینجا باز یاداوری میکنم ❤❤❤ عالی نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 4 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2022 10 دقیقه قبل، Sahar_96 گفته است: عالی فدات عزیزدلم♥ نقل قول
Bahar72 ارسال شده در 5 بهمن، 2022 ارسال شده در 5 بهمن، 2022 در ۱۴۰۱/۸/۱۲ در 21:19، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── شده شمع بشی نبینی پروانتو شده حتی بترسی از سایتو !..! تو چشماش ببینی هرشب آیندتو یه شب ترکش کنی این عادتو ♬♫♪♭ شده تک بیوفته تو دلت یه گوشه شده خاطره هات آرزوت شه!..! شبا حرف بزنی با در و دیوارا نتونی پا بذاری حتی توی کوچه ♬♫♪♭ من الان این حالو دارم یه بی قرارم تورو ندارم کجای شهرو پا بذارم اسمتو نیارم!..! من الان این حالو دارم یه بی قرارم تورو ندارم کجای شهرو پا بذارم اسمتو نیارم ♬♫ عالی عالی . عاشقشم مرسی فدات. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .