رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

تابه‌حال چند نفر به تو ابراز علاقه کرده‌اند؟😁😎

جــواب: خــب چــت انگشت شمار بودخــدارو شکــر فکــر کنــم۳نـــفر اونم کشـک میــدونــید که 😁😁

ولــی دنــیــای واقــعــای زیـــاد بــودن تـــا دلــت بخــواد. صــف بســته بــودن مــنم میــگفـتم نــه😎

دروغ گــفــتم😬😒

راستش خــاستگــار داشــتم ولــی سنــتی صـنعتـــی بودـ. دریــغ از ی پســر بـیاد زانـــو بــزن بــگــه مــیــخوامت. 😁🤣 

بــی لــیـــاقــتـــا😒

spacer.png

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است:

اممم آدم زیاد همیشه دور و بر من بوده ولی تبل تو خالی🤣اما کسی که واقعا باور کرده باشم علاقشو ۲ نفر بودن  چون کلا به هر کسی اعتماد نمی کنم😅😅

خــوبــه عــزیــزم بــازار من کــه کــساد بــود تبل ت خــالــی هم نداشت بزنیــم روش😁😁

ارسال شده در
هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است:

حــداقــل مــن صــادقــم میـگم کسی نی تــو   در خــیالتت هســتـن چی😁😁عــکس بــذار  تا۵٠نفــرتم بپــــرن 🤣🤣🤣از تــرس ایـنکــه نـپرن عکس نــمیــذاری🤣🤣🤣🤣🤣

😹😹😹

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

تابه‌حال چند نفر به تو ابراز علاقه کرده‌اند؟😁😎

جــواب: خــب چــت انگشت شمار بودخــدارو شکــر فکــر کنــم۳نـــفر اونم کشـک میــدونــید که 😁😁

ولــی دنــیــای واقــعــای زیـــاد بــودن تـــا دلــت بخــواد. صــف بســته بــودن مــنم میــگفـتم نــه😎

دروغ گــفــتم😬😒

راستش خــاستگــار داشــتم ولــی سنــتی صـنعتـــی بودـ. دریــغ از ی پســر بـیاد زانـــو بــزن بــگــه مــیــخوامت. 😁🤣 

بــی لــیـــاقــتـــا😒

spacer.png

چیکار داشتی

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...