ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 26 دی، 2022 ارسال شده در 26 دی، 2022 ترانه و شعر آهنگ سرمست حسین توکلی دنیا با من ای داد ندارد سر سازگاری فریاد که از عشق ندارم قراری ای عشق چرا با دلم میستیزی فریاد که از عاشقی میگریزی ای عشق چرا با دلم میستیزی فریاد که از عاشقی میگریزی سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو دل ندارم که برم شدی تو عشق آخرم آه از افسون نگاهت حال خوب دل من حرفی از عشق بزن مانده ام چشم به راهت مانده ام چشم به راهت سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 26 دی، 2022 ارسال شده در 26 دی، 2022 6 ساعت قبل، ШHłTΞ ШФŁŦ گفته است: ترانه و شعر آهنگ سرمست حسین توکلی دنیا با من ای داد ندارد سر سازگاری فریاد که از عشق ندارم قراری ای عشق چرا با دلم میستیزی فریاد که از عاشقی میگریزی ای عشق چرا با دلم میستیزی فریاد که از عاشقی میگریزی سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو دل ندارم که برم شدی تو عشق آخرم آه از افسون نگاهت حال خوب دل من حرفی از عشق بزن مانده ام چشم به راهت مانده ام چشم به راهت سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو سرمستم از جام دو چشمانت گیر افتاده دلم در دام چشمانت میرقصم با ساز نگاه تو آسمان من شده صورت ماه تو زیبا بود نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .